Krémománia

Príspevok v téme: Krémománia
gadgetka

Včera som si uvedomila, koľko druhov krémov denne používam ... Mám 35 a snažím sa "udržiavať mladou". Ráno si dávam krém na tvár pod make-up, zadok a stehna si vymasírujem a natriem nejakým spevňujúcim krémom, počas dňa niekoľkokrát použijem krém na ruky /so učiteľka/. Večer po odlíčení krém pod oči a nočný protivráskový, opäť proticelulitický na zadok, spevňujúci na prsia a dekolt a ešte si natriem nohy. Dokopy je to 7 druhov krémov denne. Som normálna? Čo používate vy?

adenkah9

gadgetka nič sa neboj si natom asi tak jak každá baba,ktorá chce vyzerať k svetu,ja používam denný,nočný,očný krém s Q10 a pleťové mlieka striedam jak ponožky a nesmiem zabudnúť aj na nohy a ruky tak niesi v tom sama

gadgetka

Jajka, u mna to bolo dost skoro - v 25, tak ako moji surodenci. Zrejme je to trosku aj geneticky dane, kedy sa prve vrasky objavia, lebo ja som nikdy nechodila vela na slnko. Hoci teraz si myslim, ze keby som zacala pouzivat krem na tvar skor, tak tomu predijdem. Co sa tyka zadocku - dlhe roky sa venujem fitness, no po 33 sa moje telo akosi zmenilo, viac stresu v praci a vidim dosledky na sebe. Po detoch som vyzerala lepsie ako teraz ( deticky maju 5 a 7).

Super, ze nemas po tehu problemy s celu, to je vzacne ... udrziavaj sa!

jajka001_

a kedy prisli prve vrasky? nieze by som po nich tuzila ale aby ma raz rano neprekotilo :) ja som sa pocas tehu natierala len telovym mliekom a chvalabohu, nemam ani strie ani celulitidu

gadgetka

Priznam sa, ze aj ja som dlhsie nepouzivala krem na tvar, tiez mam mastnu plet... ale prisli prve vrasky a ja som si nasla od Biodermy dobry krem a nemam problemy s mastnotou. A ten proticeluliticky - mam za sebou dve tehotenstva a cely cas som sa natierala nejakym spevnujucim kremom a myslim si, ze s kombinaciou s cvicenim a stravou sa mi dari udrza sa vo frme. Jasne, ze uz nemam zadok ako 18stka, ale dost pevny na to, aby som sa vyzliekla do plaviek. Nemam nejaky oblubeny, snaim sa ich striedat, raz krem, potom gel alebo mlieko. Ale vela robi denna masaz a vela vody.

jajka001_

podla mna je to v pohode, ak ti to robi dobre a pomaha ti to. ved jasne ze na oci si das iny krem ako na nohy, a podobne, kazda oblast reaguje inak. aj ti ten proticelulitide pomaha? lebo takym kremom ja neverim. ja mam 30 a na telo pouzivam telove mlieko, na tvar krem ani nie lebo mam mastnu plet, a ruky taky mastnejsi krem / ak si spomeniem / nohy tiez by chceli nieco specialne, myslim chodidla, na zmakcenie stvrdnutej koze.
hlavne aby v tom nebolo privela chemie, ak sa da. zbytocne preparfumovane a podobne.