nerozumiem sama sebe..

Príspevok v téme: nerozumiem sama sebe..
sonja2811

Citim sa akoby som mala hlavu rozdelenu na dve casti.Jedna strana ma velke ambicie a je stastna s tym co ma..a druha strana je nestastna a smutna,..vsetko jej pada, nic sa jej nechce, nema chut do yivota, ..vsetko co som mala som stratila,..z vybornych znamok mam dobre a cim dalej to ide horsie, stratila som zaujem o zivot,..lebo uz nemam silu,ked chztim zachvat uzkosti a hnevu, zacnem si rezat ruku, aj ked viem, ze sa to nema..ja to neviem vysvetlit,..uz mi je z toho doplacu..a na nic sa nehram, len chcem byt stastna a obavam sa, ze to nikdy neskonci...

nikagold

kazdy clovek ma urcite problemy a s tym spojene depresie ci uz za to moze praca, manzel, skola, priatelia, ale zamysli sa ci naozaj nemas nieco preco by si mala byt stastna, zdravu rodinu, tvoje zdravie, dobrych priatelov.. kolko ludi by chcelo zit a byt stastnymi a ich zdravie im to neumoznuje a ty si ho len tak nicis... vyhladaj odbornu pomoc, specialista sa s takymito pripadmi urcite stretava a vedel by ti najlepsie pomoct, vsetci mame problemy niekto si s nimi dokaze pomoct sam iny s tym potrebuje pomoc, no a co? nie je to hanba! Len pekne chod aby tvoj zivot mal zasa zmysel.

lelonikau

Milá sonja, tvoj problém je naozaj vážny a myslím že zamýšlanie sa nad sebou a hladanie utechy u kamarátov a športom sa to nevyrieš.Tvoje ubližovanie ná aj lekársky termín a preto myslím že patrí do rúk odborníka, toto nieje bolavé koleno ktoré ti niekto pofúka ale potrebuješ naozaj pomoc a tú ti nejaké fórum neposkytne. Prosím nakontaktuj psychológa, nie je to žiadna hamba a určite nájdete nejaké riešenie a budem veěmi rada ked dáš o sebe vediet ako to dopadlo. Budem ti držař palce a prajem ti vela vela sily aby si to zvládla

00000001

sonja lubi to krásne vystihol a ja ti môžem už len poradiť toľko aby si sa zbytočne netrápila, možno teraz sa pozeráš na všetko len z tej zlej stránky, všetko vidíš čierne a nevieš nájsť na tomto svete jednu dobrú vec prečo by sa ti oplatilo bojovať. NIe je to tak, život je nádherný, len sa musíš naučiť ho správne žiť. Nerež sa, nič s tým nevyriešiš!!! Sme v dobe v ktorej sa čím ďalej viac hovorí o psychických problémoch a začína sa verejne o tom komunikovať, takže bez akýchkoľvek predsudkov by si mala vyhľadať odbornú pomoc, psychológa alebo prípadne psychiatra. Vieš, píšem ti preto lebo ja ti rozumiem, viem čo prežívaš, ja som bola presne taká istá a chvalabohu už som pochopila... Môžem povedať, že niektorí ľudia za celý svoj život toho nezažijú toľko čo ja, uborobila som veľa chýb ale na tých sa učíme. chcem len to povedať, že niekedy sa tým chybám ale dá predísť....Píšeš že nerozumieš už ani sama sebe, potrebuješ jednoducho človeka ktorý by ťa naviedol tým správnym smerom a spoločne s ním by si dokázala pochopiť samú seba.
Držím ti prsty aby si to zvládla a rozhodla sa správne

Lubi

Myslím, že by si nemala byť sama, stretávaj sa s kamarátmi, nerieš hlúposti a stále si opakuj - ja to zvládnem! Netvrdím, že to zaberie okamžite, ale prídeš na iné myšlienky a asi si mladá kočka, tak si to nepokašli zbytočnými jazvami. To už fakt nieje prečo zabojovať? Život je krásny. Daj si nejaký cieľ. Začni športovať, nájdi si brigádu, plánuj čo podnikneš v lete... Je X vecí, ktoré môžeš a určite dokážeš, len neseď doma s čiernymi myšlienkami.