Odber krvi...

mamina341

Dobry den. Bola som na odbere krvi pocas mwnzesu a odovzdala som aj moc. Erytrocyty som mala 409. Ovplyvnil to menzes. Uz dlhodobo trpim anemiou. Dakujem za odpoved.

saja

Chcem sa opýtať. Bola som darovať krv ako darca a hodinu na to som hneď dostala menštruáciu hoci som ju mala dostať až o týždeň neskor. Ako je to možne?

Latika

Dobrý deň, ja som mala ísť na krv a mám menštruáciu, tak som to skúšala nájsť na nete či to nevadí. ako som čítala tu tak asi nie, ale bohužial doktorka mi povedala, že sa vtedy nesmie brať, lebo to skresluje výsledky. ale to som išla na hematológiu možno v niektorých iných prípadoch to vadiť nebude...

somktosom

Ja idem tiež na krv a tiež mám práve menzes. Tak ma to celkom zaujíma. A pre jarus to si poriadnu blbosť zadrel/a. Predstav si, že na vložke sú aj biele krvinky, aj živiny, aj odumreté endometrium, a vlastne všetko čo sa v krvi nachádza.

hematolog

Pri darovani krvi je zena automaticky vyradena,ak ma menstruaciu.Jedine,ze to zataji.Ale na krvnom obraze sa to teroreticky da potom zistit.

alzbee

A nie je to nahodou tak, ze pocas menzesu sa zene nema brat krv, lebo beztak pocas tych dni strati necelych 2,5dcl?...ci to len pri darovani krvi nesmie byt akurat menzes?

januska

ďakujem..
ten odber má v pláne moja doktorka obvodná, alebo endokrinologička.. ale nieje isté že mi budú brať krv, ja sa to pýtam viac menej informačne. takže ak by som náhodou aj mala menštruáciu práve vtedy keď by mi museli zobrať krv tak to nevadí?