plavanie / chudnutie

majuska_

ja mam teraz 80,5 kg. mala som 78,0 kg a to som si povedala, ze uz musim dokelu schudnut. neviem preco tak priberam. Asi si zalozim nejaky dennicek, ze co jem a tak. a ja by som potrebovala schudnut aspon na 75 zatial. neodvazim sa pisat na 70 kg, lebo viem, ze na stalo sa mi nepodari ani tolko schudnut. i ked by som strasne chcela. ale joj. som pocula, ze sa z niektorych liekov pribera (beriem Zodac, Euthyrox 100, Symbicort). A vraj zo Zodacu sa pribera. Ta ja neviem no.

sarah parker

majuska, netvrdila by som, ze plavanie je oddychovy sport :-))) kedysi som trenovala plavanie, tak verte, ze pri plavani sa da dobre "zapotit" :-))) ale zavisi od toho, ake tempo si zvolis, aky styl, a kolko km preplavas.
a od toho zavisi aj ucinok na postavu. v kazdom pripade je plavanie to najlepsie na spevnenie podpornopohybovej sustavy, a sposobuje skor zvacsenie objemu urcitych svalovych skupin (najma hrudnik, horna cast chrbta a ramena).

zjuzika

ja chodim plavat uz asi tri mesiace a najprv som chdila iba 1x tyzdenne a teraz uz 2x a musim povedat, ze som si za tu dobu vsimla, ze som schudla zo stehien aj z pasu.... lenze ja som hcuda aj tak, cize som to v podstate nepotrebovala nikdy...ale ide o ot, ze sa neuveritelne uvolnim a som ako novy clovek ked preplavam tych 45minut..

sikaaa

plavanie je jeden z najlepsich sportov na chudnutie... aa dokonca pre ludi s vacsou vahou aj najsetrnejsi...

plavanie je velmi vhodne ci na chudnutie, tak aj na spevnenie

alzbee

Kazdy sport je dobry, nie? :) ked uz nic ine, tak pri plavani sa zapajaju vsetky svaly do cinnosti, clovek sa dobre ponatahuje, no a babam moze dopomoct trosku spevnit prsia...

majuska_

no ja obcas chodim plavat lebo tiez potrebujem schudnut - bicyklujem, chcem zacat pravidelne behat a viac zacat plavat. jeden kamarat mi povedal, ze plavanie je taky oddychovy sport a ze sa neoplati stavit len na neho a na nijaky iny sport ked chcem schudnut. ale jedna pani ktora sa plavaniu trocha viac venje povedala, ze prave plavanie je dobre na plavanie. tak ja neviem no... ale len na plavanie by som nestavila.

wawawa

aj mna by zaujímalo konkrétne to plávanie.. niekde som čítala že voda je fajn ale neviem či na posilňovanie alebo chudnutie..