nuvaring - vaginalny kruzok

Príspevok v téme: nuvaring - vaginalny kruzok
veronika....

Ahojte, mala by som par otazok. Kedze tabletky mi nerobia velmi dobre, rozhodla som sa vysadit a prejst na nuvaring.
Ako je to pri sexe? mate skusenosti ze partner to citi? moze sa sice vyberat na 3 hodiny, ale pri sexe sa to vraj neodporuca. A ako ste na tom pri umyvani? Ja osobne ked mam obcas silnejsie prirodzene vytoky, tak sa vyplachnem. Neskodi to tomu kruzku ze sa z neho vyplavia nejakym sposobom hormony?
A okrem toho - ak mam nuvaring, treba ho uvadzat v kolonke "lieky ktore uzivam" a podobne u inych lekarov?

Dakujem

Šifa

Ahojte, Predam 2ks Nuvaringu spolu za 28 eur. Presla som na inu antikoncep. Dohoda mozna. Kontakt poprosim mailom. (katarina241@centrum.sk)

majka9

Ahojte. Predam kruzky Nuvaring 2 ks.- Skladovane podla pokynov v chladnicke.Doba pouzitelnosti do 1/2011. Cena 25€. Cena v lekarni za 3ks= 43€. Ak mate zaujem ozvite sa na majkaa09@centrum.sk

nanina

Neboj sa toho. Ja som používala nuvaring pol roka, prvé 2 mesiace sa u Mňa vyskytol krvavý výtok,ale to sa postupom času vyriešilo,manžel s a pri pohlavnom styku nesťažoval, tvrdil že ho nieje vobec cítiť. Pri umývaní taktiež nemusíš mať obavy že by sa hormony odplavili. Doporučuje sa, že keď ho vyberieš napr. pri pohlavnom styku mal by sa opláchnuť čistou vodou.Vkladanie a vyberanie nie je žiaden problém, len ja som mala s toho trocha mindráky, ale potom to už bolo v pohode. A čo je najdoležitejšie ani ty sama ho nebudeš cítiť a budeš si musieť dávať pozor aby si ho načas vybrala.Niektoré baby mali s krúžkom problémy-každý organizmus je iný, ale ja ho vrelo odporúčam. Vyskúšaj a uvidíš. Ja som ho vysadila iba preto že sa pokúšame o dieťatko.

nitta 66

Ja beriem Nuvaring mesiac, počas celého užívania sa mi na chrbte vyhodili drobulinké vyrážky-krupica...A po celý čas mám špinenie.Tak uvidím ďalší priebeh a napíšem...