Kto hral v nejakej REKLAME?

Príspevok v téme: Kto hral v nejakej REKLAME?
lovelylily

Ahojte, naskytla sa mi ponuka dat sa zapisat do istej agentruy co toci reklamy...viete ako to chodi, zapisu vas a potom cakate ci sa ozvu... Je tu niekto taky, komu sa ozvali ? Ako to prebiehalo, v akej reklame? Kolko sa da dostat zaplatene? Ake su vyhody, mozno aj nevyhody s ktorymi treba ratat? budem rada ked niekto odpise :-)

n...

ahojte a keby som ja chcela v nejakej reklame hrať? a nepoznám nijakú agenturu? a chela by som? aká je? a muselo by sa nejak aj zaplatiť za niečo? a keď mám 17 .. skoro 18? a vlasy.. napr mi každý hovorí že ich mám krasne že každy by chcel mať také lebo ich mám dlhé nezafarbené svoju farbu.. a hlavne zdravé... a ešte jednu výhodu keď si ich ozmyvam a keď sa vyfenujem mám ich rovné ak si ich nevyfenuejm mám kučeravé... diki

darika

lovelylily
Oni hladaju v prvom rade cloveka,ktory dokaze presvedcit,ze vyrobok naozaj funguje.Ak mas robit reklamu na vlasy,tak tie tvoje aj musia nejak vyzerat.Zvysok dorobia.Uz len tym,ze ta oslovili,musis byt pre nich niecim zaujimava,tak si len ver,aby si presvedcila.

lovelylily

jj jasne...sak sa nespolieham dopredu na nic, uvidime... ale hladaju skor take nenapadnejsie typy, ci niekoho niecim vyrazneho ? lebo mi to pripada ze skor taky nezaujimavejsi...akoze obycajni normalni ludia...neviem :D

darika

Pokial sa ti naskytla len ponuka sa dat zapisat,mozes cakat dlho kym si ta niekto vyberie.A mozno si ta nikdy nevyberu.Mam kamaratku,co hrala v 2 reklamach.Presla vyberom.Oni si ta vyberu aj s niekolkymi dalsimi to s tebou natocia a potom si vyberu tu,ktora je presvedcivejsia.Ta znama dostala za jednu reklamu pred niekolkymi rokmi cez 100tis.sk.Bola to reklama na sampon.Zalezi o co ide.