Horka chut v ustach

Príspevok v téme: Horka chut v ustach
Vlastaa

Dobrý deň. Chcela by som sa spytat, ci nema niekto z vas podobne skusenosti ako zazivam prave ja. Uz asi 5. den mam horku chut v ustach, stipe ma jazyk a pery a skrabe v hrdle. Asi mesiac mam urobene korunky na zuboch,tAk ci to nemoze byt z toho, aj ked pred tyzdnom som este ziadne tazkosti nemala. Takisto mam problemy s travenim, brucho mi robi divne zvuky a mam nepravidelnu stolicu. Mala som pocit ze to moze byt z mlieka a tak som bola za doktorkou, ktora mi povedala ze ho mam jednoducho vynechat a ak sa to nezlepsi po mesiacoch prist znova. Mlieko vynechavam ale jem syry,tvaroh a jogurty.
Myslite si ze to ma suvis so zubami alebo s nejakou potravinovou alergiou a pokazenym zaludkom? Vopred dakujem za rady a nazory

danuska123

ak ides prvy krat celkovo na gynekologiu plati sa za zalozenie karty. mozno 10 eur, fakt uz nepamatam a dobru gynekologicku odkial ?:)

fidorka 2

podľa mňa je to nejaká porucha trávenia, môže to byť aj žlčník, pankreas, žalúdok... je potrebné vyšetrenie u odborného lekára - internistu

Vlastaa

este chcem dodat ze uz druhy den cmulam a vyplachujem s Tantum Verde ale zatial nepomaha nic. a celkovo som taka strasne slaba tiez.