Moze po tyzdni zistit ci som tehotna?

1kika-1

Mumi: a kedy ste mali pohl. styk? Ked si si nebola ista, preco si si nesla hned kupit tabletku PO? Istota je istota...

Mumi

Ďakujem za radu.
Až teraz, keď som si prečítala svoj príspevok mi trklo, že som zabudla napísať, že ten kondóm bol už od lubrikantu celkom taký suchý, akoby to z neho celkom zišlo. A práveže ani nedržal vzduch, akoby vyfúkol von.

1kika-1

Mumi: to nemusi hned znamenat ze je pretrhnuty...moze to byt lubrikant - to utretie nepomoze, stale to ostane klzke a vlhke.. a ked si sa hned po tom poriadne umyla tak si myslim ze aj keby bol pretrhnuty tak je mala sanca ze by si bola v tom...az skoro nulova...

Mumi

S priateľom sme mali sex dva dni po skončení menštruácie. Použili sme pri tom aj ochranu, no on tvrdil, že kondóm sa mu zdá pretrhnutý, a keď po ňom prechádzal, zostávali mu mažľavé ruky. Ja som to skúšala tiež asi tak 3krát a zostala mi mazľavá ruka iba raz. Kondóm predtým vyutieral vraj do sucha.
Tým pádom by som sa chcela spýtať, či sa oplatí robiť si test pred menštruáciou (od pohl. styku je to už týždeň), pretože na viacerých testoch sa odporúča robiť si ho po meškaní menštruácie. Prosím, poraďte mi. Ďakujem.

aba

Ahojte.mam otazku.29.5.som mala s priatelom pohlavny styk a on sa do mna spravil..mohla som ostat tehotna aj napriek tomu ze cca 7.6. Mam dostat menstruaciu?dakujem za odpovede

Wrony

Ahojte, tak ja som pri prvom tehotenstve vobec nevedela, ze som tehotna, robila som si len tak preventivne asi 4 x test a prvykrat sa mi ukazali 2 // az v 7tt, takze je to velmi indivi.
teraz by sme chceli uz druhe a tiez sa uz neviem dockat menstruacie, lebo aj ked mam priznaky, ako naliate prsia, citlive bradavky, krce v podbrusku, testy este nic neukazali,takze ak to bude ako pri prvom, tak sa este nacakam.