tehotenstvo a farbenie vlasov, baby poraďte

aknitka

lul mne odpísali gynekológovia na dvoch fórach, že sa môžu farbiť a tak isto mi to povedala aj moja gynekologička. ja som si vlasy farbila celé tehotenstvo raz do mesiaca (a kopec mojich kamarátiek, dokonca si dávali robiť aj melír) a všetko je v najlepšom poriadku. je na tebe komu budeš veriť a ako sa zariadiš.

lul

Tak ako to je teda s tým farbením v tehu? ja si farbím od začiatku každý mesiac a mám z toho už strach, keď toto čítam. Nejaký odborník tu neodpíše?

ayurvedsky maser

Aknitka:
Parazity s farbenim vlasov nesuvisia, ale farbenim vlasov si toxikujete organizmus. Tym dochadza k narusaniu imunity a parazity k tomu prispievaju este viac. Odkial viete, ze nemate v sebe ziadne cervy? Skuste si pozriet zahranicne stranky, ktore sa parazitologii venuju v zdravotnictve viac nez u nas a budete prekvapena. To, ze u nas je slaba informovanost neznamena, ze s tym problemy nemame. Ale mojou ulohou nie je presviedcat vas, ze nieco vo vas zije. Ved casom sa snad sama presvedcite a hlavne ked vam zacnu vaznejsie problemy. Ja v oblasti parazitologie aj skolim i lekarov, ale berte si to ako chcete ak si myslite, ze je to nejaka zaujatost. Kazdy si je strojcom svojho stastie a kontrolorom svojho zdravia...

aknitka

Psa doma nemáme, ani iné zvery. Nemám oslabenú imunitu, ani často nebývam chorá, ani nič z toho, čo ste napísali. Ani môj syn zatiaľ nebol chorý. A tiež si nemyslím, že mám v sebe nejakých červov. Chodím pravidelne na prehliadky a všetky výsledky mám v poriadku. Dnes už škodí všetko, aj vzduch, ktorý dýchame. Myslím si, že ste príliš ponorený do tejto problematiky, čo tiež zdraviu neprospieva, aspoň tomu psychickému určite nie.

A ako vlastne súvisia parazity s farbením vlasov?

ayurvedsky maser

Aknitka: Odkial viete, ze vsetko je v poriadku? Dieta moze mat z toho problemy az o niekolko rokov, to nemusi byt hned pocas tehotnosti. Urobili ste si detoxikaciu a ocistu organizmu od mikroorganizmov a parazitov pred tehotnostou? Mate doma napr. psika? Dva krat do roka musite ho dat odcervit... a vam ktory lekar kedy povedal, aby ste si urobili ocistu od parazitov? Medzinarodne statistiky udavaju, ze ludia starsi ako 21 rokov ma v sebe az do 5 roznych druhov parazitov - cervov. Kazdy z nich moze mat az niekolko tisic vajicok. Viete preco mate oslabenu imunitu? Preco byvate casto chorí? Preco vas svrbieva konecnik, ci mavate traviace problemy, naduvanie...?
Skuste sa podivat do obsahu svojich criev a dostanete na to vsetko odpoved... parazitalne napadnutie.

aknitka

aj ja som si počas tehotenstva farbila vlasy pravidelne každý mesiac a všetko bolo v pohode. pýtala som sa na to viacerých gynekológov a každý z nich mi povedal, že na farbení vlasov nič zlé nevidí.

ayurvedsky maser

Ak si chcete toxikovat organizmus a tym skodit aj dietatku, tak s farbenim pokracujte. Nedivte sa vsak ked vam budu vychadzat zle testy, alebo bude mat problemy dietatko po narodeni. Vsetko co ma v tele matka sa pocas tehotnosti prenasa aj na dieta. Preto by si v prvom rade mali zeny urobit pred otehotnenim kompletnu ocistu organizmu od mikroorganizmov, parazitov a detoxikaciu. Chcete mat zdrave a krasne deti? Tak neriskujte pre pekne vlasy jeho zdravie.

eo

Zlatuna
Nemaju na to potvdenia ci farbenie vlasov skodi.Keby si mohla najst farby na Bio baze a hlavne bez amonie......Tak isto aj pripravky na denne pouzitie Bio.
Ak sa odavas.Co nikto neradi tehotnym zenam je nepouzivat Cistiarne .

micka2

ahojte,
tak to zaujíma aj mňa. Bola som rozhodnutá, že si vlasy farbiť počas tehotenstva nebudem, ale keď som zisťovala či si dať melír, alebo zafarbiť na tmavo, lebo som blondína tak pomaly od toho ustupujem. Lebo neviem ako to urobiť aby som nevyzerala ako strašidlo. Kaderníčka hovorila, že chodia si farbiť vlasy aj tehotné ženy a tiež som sa pýtala kamošiek, tiež si farbili vlasy. Tak neviem.