Antikoncepcia nechrani cez 7 dnovu pauzu?

lienocka2

Ale o takýchto veciach si sa mala informovať vopred. Si chránená STÁLE, ak ju berieš správne, a presne tak ako je napísané v letáku. Dávaj pozor na hnačky, antibiotiká..ale to tam je všetko napísané. Ja beriem antiku asi rok, ale už pred tým ako som ju začala brať som sa pýtala kamarátiek a tak.

leeerka

ano si chranena aj pocas 7dnovej pauzy, tak ako ti tu napisali ostatni ..len jednu vec, ze ak zacinas brat nieco "nove", tak by si si asi o tom mala bud precitat, alebo sa oradit s lekarom a spytat sa ho na taketo otazky ... alebo akio spominala whee, precitat si pribalovy letak, kde je to vsetko pisane ..ved predsa ides brat HAK a nie vitaminy na spevnenie nechtov

chrani

...no aj ja beriem antikoncepcie pár mesiacou a doktor mi povedal,že som chránená aj 7 dní,nejde mi to do hlavy..ale musí to niečím byť ale tých 21 treba vžiť všetky presne..ale zaujímalo by ma ako je možné,že to chráni??

alzbee

sandria: to, ze zeny, ktore neberu HAK, nemozu otehotniet pocas menzesu (samozrejme nie je to 100%ne pravidlo) chapem...lebo ved vieme, ako to funguje. Ale ved my, co berieme HAK, tak mame v podstate stale neplodne dni, lebo ani neovulujeme. A krvacanie nie je kvoli tomu, ze sa nam neuhniezdi oplodnene vajicko (lebo ved ani nema ake), ale z vysadenia tabliet...tak zato mam trosku misung z toho, ze ako to, ze sme aj pocas tych 7dni chranene..