lupiny...

Príspevok v téme: lupiny...
prepanajana

myslite ze je mozne aby sa mi lupiny robili len vtedy ked sa nefarbim? pamatam sa ze ked som bola menšia a mala som svoj eprirodzene tak sa mi moc robili lupiny potom som sa zacala farbit a lupiny prestali a teraz ked som sa zas prestala farbit tak lupiny sa mi zase vratili. je to mozne? dik

MaryLu

Na lupiny je dobre si obcas namastit - naolejovat hlavu. Pokozka hlavy je sucha a aj preto sa tvoria lupiny. Staci si ku korienkom vlasov, resp. pokozku hlavy vymasirovat olivovym olejom (alebo aj inym olejom), nechat par hodin posobit a potom zmyt. Mojej sestre to velmi pomaha. A to jej aj ani nejaky specialny drahy sampon nepomohol..

farmaceutka1

Ak si davas masku priamo na pokozku hlavy, tak sa nediv, ze mas lupiny. asku treba davat len priamo na vlasove vlakon, podobne aj kondicionery, pri styku s pokozkou casto sposobuju lupiny.

prepanajana

kazde tri dni si davam masku z nejakeho bavlnnika ci cosi, vlasy si umyvam cca kazdy den-dva..a vlasy necham vzdy volne vyschnut..hm..asi skusim ten sampon zmenit..doteraz som vzdy pouzivala garnier..

vypsana_fixa

mozne je vsetko,ale podla mna nieje..
Jedným z dôvodov ich výskytu je požívanie nevhodných kozmetických prípravkov, ktoré spôsobujú chemické podráždenie hlavy. Tento problém sa dá odstrániť zmenou šampónu. Ďalším dôvodom ich vzniku je zápal. Za následok ho má nesprávna hygiena alebo v horšom prípade je to sprievodný znak kožných ochorení ako je napríklad psoriáza...fukanie vlasov fenom...