som tehotna....

damaxy

Ja by som sa s priateľom porozprávala o tom čo sa stalo v čase keď ste boli "odídení". Ak by mi vyšiel pozitívny nález, ale od lekára, nielen z tehot. testu , postavila by som pred nás oboch otázku čo s dieťaťom?
Priatel nemôže mať deti, teda s ním by si stejne neotehotnela a neviem tvoj názor, ty chceš mať deti? Pretože toto je jedna ponúknutá šanca. Dieťa má rodičov v ľuďoch, ktorí ho vychovajú a dávajú mu lásku a opateru. Mnohí si deti adoptujú, keď nemajú vlastné. Môžem Ti povedať ako matka, že je to úžasný pocit priviesť na svet dieťa. Pokial ti nejako neublížil muž s ktorým si ho splodila, nemala by si mať problém nájsť si k dieťatku vzťah. Možno práve toto vás oboch posilní a najdete spoločný zmysel života.

bublik

popremyslaj co je pre teba dolezitejsie, ci partner alebo dieta... hrozne rozhodovanie, no ak myslis ze by ho to zranilo a chces s nim za kazdu cenu ostat, tak potom chapem. kasli na to za co to male moze alebo nie, skor sa zamysli nad sebou, ci to nebudes neskor lutovat. mysli predovsetkym na seba. ci je to tehotenstvo pre teba dolezitejsie ako muz, alebo muz dolezitejsi ako tehotenstvo a ak to druhe, tak mu ani nic nehovor asi... a neda sa s partnerom ani umelym oplodnenim? nemate inak ziadnu sancu ze by si mohla neskor otehotniet s nim?

skajka

nestastliva-pises,ze ste boli rozideni na 3 mesiace,ked sa to stalo.Tak preco by ti mal priatel nieco vycitat?Ved si ho nepodviedla.Rozhodni sa ako chces,ci ist na potrat,alebo neist,ale myslim si,ze casom by ti to mohlo byt aj luto,ze si spravila nieco,co sa uz neda dat naspat.Urcite by si si mala urobit test a v pripade,ze bude pozitivny sa o tom porozpravat s terajsim priatelom.Mozno by si bola jeho reakciou prekvapena.Tak vela stastia.

nestastliva

...ja neviem, neviem, ale moj priatel je strasne nestastny z toho ze nemoze mat deti, dost dlho sa z toho dostaval a stale ho to trapi, toto by mu .....asi kompletne znicilo zivot, takze ak naozaj som myslim ze pojdem na potrat...naozaj este neviem, len ma to strasne trapi....a nechcem aby sa aj on trapil...aj ked ja viem to babo ak je za nic nemoze.... som v koncoch

bublik

ja by som do toho tu jednorazovku netahala. je na priatelovi ako to vezme, ci ho prijme za svoje, pozor ale, aby to neurobil len kvoli tebe, pretoze mu je luto ze on ti dieta dat nemoze, musi to skutocne chciet. ten clovek co si sa s nim vyspala o tom podla mna vobec nemusi vediet, ved na co, o dieta sa pri tom jednom raze urcite nesnazil tak naco jemu aj sebe komplikovat zivot. no k partnerovi by som bola urcite uprimna a ak na to bude mat partner nervy a zaludok alebo charakter alebo ja neviem co na to treba, a bude si ho chciet nechat a bude ho schopny milovat ako vlastne aj s vedomim ze nieje jeho, tak to je len dobre, to mate vlastne ako adopciu... skoro.

alzbee

nestastvliva: tak v prvom rade ti prajem vela sil, drz sa:)) v druhom rade, az naozaj budes tehotna, tak mas na vyber-bud pojdes na interupciu alebo ked si to babo budes chciet nechat, tak to priatelovi vysvetlis, ze ako sa veci maju...lebo zrejme mu dojde, ze to dieta nemoze byt jeho, ked on deti nemoze mat..Viem, ze zrejme by sa to patrilo povedat aj tomu, s ktorym si si (predpokladam) dala len jednorazovku, ze bude otcom. Prajem ti spravne rozhodnutie..