Psychicky a fyzicky na dne

Príspevok v téme: Psychicky a fyzicky na dne
Znicena

Ani neviem, co napisat.
Rozpadol sa mi vztah. Bol krasny, lubili sme sa, verili sme, ze sa zoberieme o par mesiacov. Ale od zaciatku nam osud neprial.
Jeho otec je na neho moc naviazany a nedovoli mu dychat. Nepusti si ho a od zaciatku je proti mne. Ale to by bol proti kazdej, co mu chce "ukradnut" synacika.
Zrazu ma on uz nechce, ma ma len rad. Rad ako sestru, ci ako to nazval. neviem, co robit, som na neho strasne naviazana. On nam uz nechce dat ani sancu. Mam chut umriet bez neho. Je to ten pravy, je uzasny. Sam je nestastny z toho ako mi ublizuje, ale aj jeho to tyra.
Moje kamaratky su uz vydate a maju deti, no ja stale nic. Do tohto vztahu som dala vsetko. Mala som tazky zivot aj detstvo aj potom. Dufala som, ze on je pre mna odmena za vsetko to utrpenie, co som prezila. No naopak. Znicil ma tak, ze jedine co tuzim je zomriet :( Všetko na svete by som dala za to, aby sa to dalo doporiadku. Neviem, co robit. Prosim poradte mi, ja viem, ze to pisem ako nejaka pubertacka, ale naozaj som na dne. Uz nikomu asi nedam nikdy sancu aby mi takto ublizil. Ale skor tuzim po tom, ze ked nemozem mat jeho moj zivot nema cenu a velmi tuzim zomriet a citim to, ze aj umieram bez jeho lasky. To, co ja citim, tak to ho nici a to velmi. Ale ja to nerobim naschval, ja ho nechcem citovo vydierat, ja len chcem aby ma znovu zacal lubit :(
Da sa mi nejako pomoct? Prezil niekto nieco podobne? Odbornika nechcem, viem, ze ziadne tabletky nedokazu utisit moju bolest :(

Súvisiaci obsah

Iveta Michael

Znicena...

Ozaj si z toho zničená aj keby si to nepísala je to poznať a verím tomu že je to strašné,lebo niet väčšieho utrpenia ako to ktoré trpíme pre lásku:(

Máš pravdu..taký liek / zatiaľ / neexistuje ale tak či tak kludne by som toho psychológa navštívila /skús muža / a ten by ti pomohol postupne sa z toho dostať,ver mi majú na to svoje metódy...mám takú kamarátku čo sa tiež kvôli nešťastnej láske zrútila...ale práve odborník jej veľmi pomohol prekonať to...želám ti veľa sily a odvahy!

ta3

Dartagnanka,
citala som, ze si tu nova, tak Ta predovsetkym srdecne vitam.
K Tvojmu problemu len tolko, ak si nielen myslite, ze Vase stretnutie bolo zariadene hore, ale ak je to naozaj tak, potom sa nemate coho bat, Vas vztat prezije vsetky prekazky, s ktorymi sa borite, teraz, ked ste od seba vzdialeni, Vas vztah je tvrdo skusany a su iba dve moznosti, but je silny a pretrva, alebo ste si nie sudeni a Vy sa rozidete, zostan pokojna a bud trpezliva, nic ine Ti aj tak neostava, ak si tuto lasku chces udrzat, potom nepochybuj o jej sile, lebo akekolvek pochybnosti oslabuju sancu na uspech, ale ak Vas vztah bol iba kratkym krasnym dobrodruzstvom a nie ste si sudeni, aj tak s tym nic nenarobis, zelam Ti, aby to vzalo taky koniec, ktory je spravny pre Tvoje buduce stastie

dartagnanka

Ahojte vsetci, hlavne ty, znicena,...vidim, ze tu pises od minuleho roka a tento rok si napisala, ze je vsetko ok,...ja som tiez znicena z mojho vztahu,..som s priatelom rok, ale on je talian,..zoznamila som sa s nim v jednej krasnej oblasti toskanska, ked som tam sla minuly rok v auguste na studijny pobyt jazykov,...do nasho vztahu nam "babre" jeho rodina a to konkretne jeho matka, otec uz nezije, a brat, ktory mal ex z australie, ma s nou jedneho syna, teraz uz 14 rocneho, obaja, ex a syn ziju v australii,..teraz ma priatelku talianku uz dost vela rokov,..ta jeho ex ho obrala o velke peniaze,..takze vsetci sa divaju na mna, ze ja som dalsia skaza rodiny, urobit dieta, zobrat peniaze a odist do mojej krajiny, este dalsie minus je, ze som akoze z vychodnej europy,..moj priatel ma velmi miluje, viem to, ale je tam ten "nenapadny" postoj jeho rodiny,.."davaj si pozor"! a on sa postupom casu zacina menit a spravat podla ich reguli,..som hrozne nestastna a neviem, ako sa to vsetko vyvinie dalej,ale skor si myslim, ze to vsetko speje k zaniku..ja ho velmi milujem..myslim si a on tiez,obaja sme veriaci,ze my dvaja sme sa nasli, ze sme dar od Boha pre seba.bola to strasne krasne nahoda, ako sme sa stretli,...on je pre mna velka laska, ktoru som doteraz nezazila, mam 40 rokov, on ma 43, ale obaja vyzerame o 10 rokov mladsie...mame za sebou nase vztahy a sklamania, ale toto je nieco ine, krasne
a vynimocne pre oboch,.....som velmi strnula a nestastna,...teraz som momentalne na slovensku a on sa chce so mnou rozist,...urcite je tam dopad jeho rodiny,..ak si to precitate, rada si precitam vase povzbudzujuce slova,...so zivotom nechcem skoncit,ale trapim sa hrozne,....nevidim ziaden zmysel zivota,...

lost

ale vazne.. ono je to sranda, ale vcera som chytil taku ivnu naladu, tak ako nie uplne lasovu, aaale.. proste ze "no sakra, ani BeBe zakusok nemozem, handicap na jedlo, ani behat nemozem, handicap na sporty, tak co mozem?!"
i ked problem sa zazracne nevyriesil a ani nevyriesi, teda pokial neprenesiem svoje vedome do lepsej telescnej schranky, ale tak no, "zijem" :) a mozem jest aspon pizzu co som nedavno objavil ze maju bezlepkovu :)

uz len dufam ze je naozaj bezlepkova :D:D:D

Znicena

lost
Ano menia, no nie vzdy k lepsiemu, ale musieme verit, ze ak tento den neprislo nic pozitivne, tak zajtra urcite musi prist!
Som rada, ze si si nehodil to laso :)

lost

no ja si myslim ze ZO DNA NA DEN sa moze zmenit zivot celkom DOST... pred 24 hodinami by som si najradsej hodil laso :D ale tak, veci sa menia.. vzdy sa zmenia, vzdy.

Znicena

sureves
Presne takto som aj ja rozmyslala. Neverila som, nedufala. Ak sa aj niekomu darilo, neverila som, ze sa to moze stat mne.
Musis zacat verit, ze zacnes mat stastie. Musis sa o tom presvedcit - sama seba. Musis vstat stastna a cakat ze uz dnes za zacne darit :) A pritiahnes si k sebe to stastie. Naozaj.

nathália08
Dakujem krasne :) Aj ja ti prajem v zivote to najlepsie, nech si zdrava a stastna a nech sa ti vo vsetkom dari :)
Ten film tam uz nie je na tych odkazoch, ale skus ho pohladat inde. Vola sa tajomstvo (Secret).

nathália08

zničená,veľmi sa teším,veľmi.Prajem ti v živote len to najlepšie.
Škoda,ten film už nie je k dispozicii.

Znicena

johanka 2011:
Napisala si to, pretoze si to tak citila :)
Ja si myslím, že on mi teda chýbať nebude!
Snazim sa nevzdalovat sa od neho. Dúfam, že to tak už navzdy ostane...