Stacker 3 XPLC™ - má niekto skúsenosť?

lenki

stacker 3 som uzivala asi 2 tyzdne, pri cviceni som nezaznamenala ziadny prisun energie a vacsiu vydrz, ako slubuju.iba som bola spotena a mala som asi 40 stupnov. jest mi chutilo rovnako.vysadila som ich,lebo ma navecer hrozne bolievala hlava.neviem, ci z tabletiek, ale po vysadeni ma uz hlava neboli. podla mna zbytocne vyhodene peniaze.

macka01

Nika a kolko si za tych par mesiacov schudla? Nie je to dlho, brat to niekolko mesiacov? Skor si spokojna s upravou travenia, ale mna zaujima vyslovene ci ucinkuju na chudnutie. Ja s travenim ziadny problem nemam, len asi spomaleny metabolizmus.

Ja uz asi 2 mesiace mam upravenu stravu - jem 5x denne, zdravo, ale vaha sa mi pohla ledva o kilo! :(( Maju tieto tabletky zmysel aj ked necvicim? Predtym som niekolko mesiacov chodila na spinning, ale to neboli vobec ziadne vysledky. Ja to nechapem! No a teraz mam problemy s nohou, tak cvicit nemozem vobec, len neviem ci spalovace ako stacker ma zmysel uzivat len pri uprave stravy. Pomozu nieco na schudnutie? Mate niekto skusenost? Prosim, poradte mi, uz som zufala! A to potrebujem dat dole mozno len 5 kg :((

nika0207

Pouzivam tieto tabletky uz niekolko mesiacov, a musim uznat ze maju svoj vyznam, prve dni trocha prehanaju, potom uz nie, ale skvele upravuju metabolizmus, odporucila som aj znamym a tiez maju ten isty vysledok, dodaju energiu a pomahaju travit lepsie, ak ma niekto s tym problem, a myslim ze pomahaju aj chudnut, brucho je plochsie, nenafuknute, a isli dole aj cm.. ja som spokojna, samozejme aj cvicim, ale s travenim som pred tym mala problem aj pri zdravom stravovani, teraz uz nemam a dam si len par tabletiek za tyzden a staci to.

sway

Ziadny doplnok tvoju snahu nezdvojnasobi.Cvic poctivo,poriadne sa stravuj a vysledky budu.Vykasli sa na predrazeny kofein.

moj_nazor

nie nie, zle si ma pochopil. Jasne, ze prvorada je strava a cvicenie, ale chcela by som trosku zdvojnasobnit tu moju snahu, vies, nejaku podpornu pomocku pri cviceni a strave, lebo niekedy ani ta vydrz nie je ono..

doubledog

to ma vyznam len popri cviceni a spravnej strave, ako pomocka pre metabolizmus
neprecenuj to, ak si myslis ze nemusis cvicit a dobre jest, tak ti nemam ako poradit