poradite, co mam robit s otravnym muzom, kolegom?

Príspevok v téme: poradite, co mam robit s otravnym muzom, kolegom?
brana

V praci k nam nastupil novy kolega. Problem je, ze sa ma stale drzi. Ked pridem do prace, caka ma pri vchodovych dverach, ked odchadzam, odchaza presne so mnou, ked idem na obed, presne vtedy sa vyberie aj on. Uz som mu povedala, ze nech si zije podla seba, aj pokojnym tonom, aj rozculene, ale na neho to nezabralo, nic nepovedal, len sa usmial. Z dialky ma casto pozoruje, akoby na mna daval pozor, co urobim, kam prave idem. Ked sa s nim vsak pokusam rozpravat, nic nehovori. Preco sa musel nalepit prave na mna? Je odo mna o rok starsi. Mozno by som skor chapala, keby bol odo mna par rokov mladsi, ze u mna vidi zenu, od ktorej sa moze vo firme vela naucit, ja som vsak nastupila do firmy iba par mesiacov pred nim. Dakujem.

malickasom

podla mna je mozno fakt chudak strateny a si mu sympaticka...mozno nezapadol do chlapskeho kolektivu, lepsie sa citi v zenskej spolocnosti... podla mna bud to ignoruj, alebo s nim chod proste na obed niekedy ako kolegovia a mozno zistis o co mu vlastne ide...mozno sa rozhovori a ked nie, tak kasli na nho...

brana

Okrem toho si mylsim, ak by som sa mu pacila, pozval by ma mozno normalne na obed a nie chodil za mnou ako tien? On je ako cudak, skoro nic nepovie, len sa pozera.

brana

Som po rozchode a momentalne nemam chut zacinat hned dalsi vztah, skor v duchu nadavam na vsetkych muzov. Okrem toho mne sa pacia tamovovlasy muzi a tento je svetlovlasy, hoci som sa uz pristihla pri myslienke, ako si predstavujem, nie, tu myslienku musim zavrhnut.

:::

len taka otazka na okraj mas vztah?no ako sa zda tak je dost pravdepodobne ako tu odznelo ze sa mu pacis ako posobi ako muz on na teba?a mozno sa len pokusa najst v praci niekoho blizsieho akoze kamosku a vybral si teba len sa mu nedari nadviazat priatelstvo ale ak hovoris ze po tebe pokukuje tak sa mu zrejme pacis ako zena a ak je hambivy a tak podobne tak ti tych chudak este aj lezie na nervy

brana

Tazko ho vsak udat za obtazovanie, lebo on okrem toho, ze je stale blizko mna, nic nerobi. Nemozem mu predsa prikazat, kedy ma chodit na obedy a domov, ze pockaj a chod az par minut po mne, ak by som ho chcela udat, co by som povedala, len, vadi mi, ze je stale blizko mna?

brana

Praveze on neobtazuje, ani slovne, ani fyzicky, len sa pozdravi, nic viac nepovie, drzi si odo mna trochu odstup, ale stale je nablizku, skor mi pripada ako strateny v novej praci, kolektive. Len neviem, preco sa neskusi zapojit do nejakej muzskej skupinky, mame tam aj viacerych muzov.

babenka1

Podľa mňa robíš chybu, že napriek jeho správaniu sa s ním ešte rozprávaš. on si to môže vysvetľovať, akože ti jeho prenasledovanie lichotí, chápeš? a preto v tom pokračuje. Kajka má pravdu, treba ho ignorovať! nasmieš mu dať ani zámienku, aby si nemyslel, že ty od neho niečo chceš. Ak sa s ním musíš rozprávať, tak vyslovene len kvôli robote. Ak by začal byť veľmi nepríjemny a prenasledoval ťa, treba sa porozprávať so šéfom.

sway

Asi sa mu pacis:-)Fuj ja som mala nieco podobne,clovek,ktory mi bol odporny sa na mna nalepil a chcel "paktovat".haha a stale ma volal na vinko v "komornej atmosfere"..Ja som sa potom nalepila na ineho kolegu a ked ma henten volal na obed,tak som mu povedala,ze uz som dohodnuta s tym druhym a rada by som "komornu atmosferu":-))No stale ma mal rad-netusim z akeho dovodu,lebo som uz po case bola naozaj hnusna,ale aspon prestal otravovat.