zubar

Príspevok v téme: zubar
neznama

ahojte, nejaky cas zijem mimo slovenska, takze poistku na slovensku si samozrejme neplatim, lenze potrebujem ist zubarovi, u ktoreho som mimochodom nebola cca 10 rokov(panicky strach. moje zuby su v hroznom stave, minimalne styri musia ist von a samozrejme kazy nejake, tak sa chcem opytat nemate niekto skusenost s tym, ci vas vobec zubar zoberie, kedze nemate vlastne karticku poistenca?....a priblizne cenove relacie za ukony...dakujem

datelinka

lucinka, prejdi sa pekne do ambulancie, kde mas byt osetrena, kazdy lekar ma povinnost zverejnit cennik na viditelnom mieste, prevazne v cakarni. tie ceny za jednotlive ukony sa tak vyrazne odlisuju, ze ak by som ti aj cosi napisala, moze to byt vyrazne odlisne v tvojom pripade.

lucinka278

dobry den.Mam jeden problem.Na preventivnej prehliadke u stomatologa som bola naposledy v roku 2005.Teraz som objednana este do konca roka 2009 na preventivnu prehliadku k inemu stomatologovi a zaujima ma, kolko euro sa uhradza za jednotlive vykony u stomatologa nakolko som posledne 4 roky nebola osetrena v ambulancii.velmi pekne dakujem za odpoved

babenka1

Zubár ťa zoberie aj bez kartičky, len si všetko zacvakáš sama. Tu máš cenník súkromného zubára, ber ho orientačne, ceny za výkony u zubárov sa líšia.
www.zubar.sk

neva

Sú súkromní zubári, čo nemajú vôbec zmluvu s poisťovnou, takže tam sa platí cash za všetko.
Ja chodím k súkromnej, čo má zmluvu s poisťovnou, ale aj tak tam vždy nechám od 20 do 40 €, za 1 návštevu. Avšak cenník som nevidela, netrhala mi.
Myslím si, že poisťovna prepláca len veľmi malú čiastku.