Mám 16 a pol roka a chcem schudnúť tak, že nebudem jesť po 17:00 schudnem tak?

Príspevok v téme: Mám 16 a pol roka a chcem schudnúť tak, že nebudem jesť po 17:00 schudnem tak?
ivana44

Kto má s týmto nejaké skúsenosti prosím napište tu. Ja mám 16 a pol roka, 160cm a 60 kg a chcela by som zhodiť 7 kg myslíte že to takto dokážem? nejedavám biele pečivo možno si ho občas dám ked iné nebude na výber a obmedzila som sladkosti a nebudem jesť po 17:00 už to takto dodržiavam 3 dni je to málo ale zatiaľ mi to celkom ide. Prosím za radu. Dakujem...:-)

tushi

ja som toto dodrziavala tiez od svojich 16 do nejakej 20. tymto sa mi darilo udrziavat si postavu bez sportu, ktory velmi nemam rada. avsak ja som nejedla po 18.00. cez den som jedla, co sa mi zachcelo, na co som mala chut.

nicolle17

babenka1..... vynikajúci postreh..viem to podľa seba tiež sm takto experimentovala a teraz mám tráviace ťažkosti....no už sa to nejako upravuje lebo som si upravila aj stravu ale chcem sa spýýtať keď hovorííš že každý druhý deň cvičiť 45 minúúút okey to je v poriadku :-) ale prosíím ťa ako cvičiť.-)

tinnka

je to super ked už večer nič neješ :).. aj ja sa to snažim dodržiavať a ked sa mi to podari večer idem spať s dobrym pocitom a cele moje telo vratane žaludka si môže oddychnuť.

bony111

Je správne, že si vynechala sladkosti. Ty nemáš až tak velký problém, že by si sa musela obmedzovať v stravovaní.Zaraď si na večere bielkovinovú stravu a môžeš jesť aj o 18,00. Pomáha večerný pohyb..skôr vytrvalostný ...30min ľahký pokus. A spánok, dlhý a kvalitný..neponocovať a večer nedozobáívať pri telke už nič. uvidíš že to pomôže

janeta

Dá sa schudnúť, mám to vyskúšané.Ked sa obmedzia mastné jedlá a sladké / úplne vynechajú / a obmedzí sa biely chlieb ide to.Ja som držala ľč - ky tak, ako je to popísané na -odkaz odstránený- a chdnem. A pri tom ani moc necvičím.

babenka1

enni: ja sa nedivím, že nechudneš, veď ty musíš mať úplne zničený metabolizmus...jesť celý deň iba ovocie je to isté, ako keby si sa prepchávala sladkosťami...to je čistý cukor. Áno, prijímaš aj vitamíny, ale z tuku nechudneš, naopak, pri takom množstve cukru (aj fruktóza je cukor) si ho akurát pekne nazhromaždíš.
Aj tvoj systém cvičenia je zlý - cvičiť dve hodiny denne - kedy tvoje telo vlastne oddychuje? Ak cvičíš aeróbne, telo potrebuje oddych aspoň 36 hodín, ak posiluješ, tak 48. Stačí ti cvičiť 45 minút každý druhý deň a upraviť stravu a schudneš. Úpravou stravy mám na mysli, že nebudeš tlačiť celý deň do hlavy jablká, to je čistý cukor, aby si tak zarábaš na ďalšie kilogramy navyše.