Ako sawyprstovat poradte od kolkych sa to može rokov?

aluska

malamyska presne ako vravis...a potom sa tu pytaju veci: som tehotna?? boze 12, 13 rocne deti...to je hrozne.ja v 13 som ani nevedela co je sex..tento svet fakt speje tam, odkial sme vsetci vysli..inak sa to neda povedat

Malamyska

mna len mrzi, ze sa vytratila ta detska nevinnost s dnesnych deti... ja mam len 22 a pritom som bola tak nevinne dieta, v 12 mi o sexe ani nenapadlo rozmyslat a to som uz odvtedy mala menzes... je to smutne podla mna, ze sa vsetky decka snazia byt tak skoro dospele...

salatka

alzbee, no kedze dievcinka sa nam tu chce "wyprstovat" tak by skor mala vediet, kde ma vaginu... a neskor sa jej hodi aj ten klitoris :-)

alzbee

Co by nemohla, kludne moze.. ale nechapem, ako moze chciet niekto na take cosi navod! zaklad je, nech vie, kde ma klitoris...a ostatne uz ide samo:))

0vecka

nechapem ze ste taki zli mozno sa citite fajn kedze vy ste akoze ti vyspelejsi co uz mozu a on a je maledecko ktore este nemoze ale takxce skusit nieco nove tak preco jej neporadit??

hela7

ja keď som mala dvanásť som sa najprv ošuchovala o roh stola. Dnu som šla až neskôr. Neviem prečo, asi som sa bála, ale robilo mi to dobre tam hore a nejaký čas som sa uspokojovala len na povrchu..