Alkoholizmus

lea

pravda je že sviatky si iba maskovaním pred konzumáciou alkoholu.ludia si to ospravedljńujú tým že sú Vianoce,potom Nový rok,Velká Noc a doblba slopte celý rok..

bob

no promile..vyrástla mi tu nepekná konkurencia...:))))ja som bola tuším viac dní triezva...raz darmo, sviatky sú náročné... a čo teraz, keď je po sviatkoch???čii, sviatkujeme nonstop? :)))

lenka22

ja tiez nevravim ze som abstinent alebo co... aj ja si rada vypijem nieco kvalitne ale neprehanam. Naposledy som bola viac nez pripita dakedy pocas strednej, teraz koncim vysku :))) ale pridu na jar statnice tak nerucim za seba :)

promile

lenka22:
No lenka klobuk dole, to neviem ci by som dokazal, ako nehovorim ze bez alkoholu sa neda zabavit, ale s nim sa tiez da. :-)

lenka22

tak ja som za sviatky vypila asi tak tri fernety (nie flase ale pohariky) aj to len preto ze sa oslavovali narodky... inac na to aby som prezila sviatky alebo sa poriadne zabavila nepotrebujem litre alkoholu...

liso

tazke boli tie sviatky...a ze radosti a pokoja...to isto...to su sviatky palenky.ha...a inak to si este borec ze si bol dva dni triezvy...