vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: vypadavanie vlasov
maruskaKE

toto je totiz moj problem...beriem hak 2 mesiac a strasne mi zacali vypadavat vlasy...dalsia vec je ze som bola 4 mesiace v spanielsku a samozrejme kazdy den na plazi, sol a podobne veci...vlasy mam uplne znicene...okrem toho som citala ze vlasy najviac vypadavaju na jar a v obdobi od augusta do septembra...cize zrovna v tomto obdobi..zacinam sa bat ze co so mnou je..neviem ktora z tychto moznosti je najviac pravdepodobna...co si o tom myslite vy?kto ma podobne skusenosti?

pajtaska

na vypadávanie vlasov je dobrý PANTHENOL tabletky .Kúp si v lekárni a cmulaj 3x dve tabletky denne, je to velmi účinné a možes si kupit aj B komplex

blink_182

skús začať brať nejaké vitamíny... najlepšie zinok a b-complex... poprípade aj používať šampón proti vypadávaniu vlasov a hlavne sa vyhýbaj stresu!

maruskaKE

mnamka ale ved hovorim ze neviem z coho to mam kedze som sa 4 mesiace vkuse slnila v spanielsku a velmi som sa o vlasy nestarala...ja som s mojou hak uplne spokojna a nerada by som ju menila lebo ina mi nemusi sadnut

mnamka257

ja by som na tvojom mieste zasla ku gynekologovi a povedala mu ze ti tato antikoncepxcia nevyhovuje a nech ti predpise inu.