Orálny sex

Príspevok v téme: Orálny sex
edith

Najvacsi orgazmus dosiahnem s priatelom len pri oralnom sexe. Neviem,ci nebudem nejaka vadna,ale pri sulozi len malokedy dosiahnem orgazmus a ak ano,tak nie je takej intenzity. Pritom moj priatel je ako milenec uzasny a trpezlivy,skusal so mnou rozne techniky,no nevieme najst sposob ako dosiahnut kvalitny vaginalny orgazmus a nechcem ho pred nim predstierat. Mozno mi niekto bude vediet poradit.Dakujem.

letnička

ja som vaginálny orgazmus nikdy nemala...chcela by som vedieť aké to je :-( ale zasa klitorialny tiez nie je na zahodenie ze? ;-)

sodok

Zalezi na tvojom partnerovi... povedz mu, ze 5 minut nestaci...abo mu najskor vy...ci a potom zvladne ovela dlhsie... hlavne nech zada tempo od pomalsieho po rychle... cim rychlejsie, tym pre teba lepsie...a urobte si romantiku, dobre sa napapajte, trosku skor zalezte do postele, nech nieste unaveni, zapalte si sviecky a trosku sa pri tom rozpravajte... zarucene to pojde, mal som nejednu partnerku a kazda mala pri mne orgazmus...aj ked sa musim priznat, ze nie vzdy :D...ale casto

kisstinka

Niesi vadna.. JA som nikdy orgazmus s chlapom nedosiahla ani pri oralnom sexe.. sama si to robim len sprchov.. a ked uz som sa na toho niekoho spytala povedal len ze to je na uvolneni.. a blbosti.. uz som moc krat chcela nieco take zazit ale uz je to pre man nepredstavitelne ze by som sa dokazala urobit.. Teraz som ja vadna?