Ked si sami znicite zdravie

peppa

No ale aj lekari to posrali. Zlomil som si nohu, zle mi ju zoperovali,mal som rotriestenu kost. nemohol som spavat, zacal som s mariskou atd.a teraz mi z toho uz uplne vyhrava. nohu mam v haji, psychiku v haji. trasiem sa. a chcem a neviem ako dalej.

Petuska B

Keď máte moc sami si zničiť zdravie, máme moc sa dať sami aj dokopy. To si treba uvedomiť. Neviem čo je to za prístup, niečo zničiť a potom to nechať na iných, čakať, že to čo ste vy sami pokazili niekto iný za vás napraví? Takto sa správajú rozmaznané nezodpovedné deti. Človek musí predsa prijať zodpovednosť za svoje činy, sám si uvedomuješ, že si si zdravie zničil sám, tak netreba nad tým lamentovať ale začať čosi robiť a dať sa dokopy. Tiež som si zničila vlastné zdravie a tiež si ho dávam dokopy. Zdravý životný štýl- šport,zdravá strava, kopec zeleninky, ovocia, vitamínov, začni piť veľa čistej vody, to je veľmi dobré pri depkách, neviem, ale z čoho podľa vás má vaše telo fungovať? Aj psychika- duša potrebuje jedlo aby mohla fungovať. To je ako keď nenatankujete do auta benzín, nestaráte sa o autíčko a čakáte, že bude fungovať naveky a bezchybne? Namiesto toho aby ste vyplakávali a ľutovali sa, chodte do prírody na prechádzku, zabehať si, zacvičte si jogu atď. Na začiatku sa treba trošku prinútiť ale keď zistíte ako vám to robí dobre, tak v tom určite budete pokračovať.
Súhlas s 0vecka

0vecka

2 peppa a v com je problem? zacni sa zdravsie stravovat dost spat a cvicit ak niesi moc stara mas slusnu sancu ze budes zdravsia ako vecsina populacie...