KINEZIOLOGIA- oklamana

Príspevok v téme: KINEZIOLOGIA- oklamana
elenn

Mam problemy s vyjadrovaním sa a tak som sla za kinezilogičkou. Odblokovala ma, potom som sla 2x na rodinne konstelácie a problém mi zostal, akurat som lahsia o 120eur. Citim sa oklamaná. Co mi poradite? Mam si pytať od nej peniaze naspať alebo sa da niekde ist sťažovať na jej prácu?? Dik za každý názor.

Laskavocka

Ja by som mohla odporucit kineziologicku z Poradu,vola sa Klara Rychtarcikova,posobi v Poprade v strede namestia,pracuje s kyvadlom a robi aj kineziologiu,bola som velmi spokojna ,zatial som vyskusala len cistenie s kyvadlom,odchadzala som stastna ,mala som pocit ,ze som zbavena obrovskej pritazi na chrbte,uz som ju navstivila druhy krat po pol roku.Ona dokaze okamzite cloveka liecit na mieste,ked to porovnam predtym,co som navstevovala jednu pani v Trencine,u nej som ulavu necitila ani po niekolkych sedeniach a tiez pracovala s kyvadlom.Ale Pani Klara ma take liecitelske schopnosti ,ze u nej su pozitivne vysledky citit okamzite.Tel. kontakt na nu je:0918/739595,0905/317390.

Carmenita

ja chodim ku katke gutanovej v LV.mne uz parkrat pomohla,som s nou celkom spokojna.ale raz,ked bola na materskej,som isla k druhej a ta mala uplne ine sposoby a ta sa mi nepozdavala.

elenn

dik za ochotu, ale uz nebudem skúšať touto metodou niečo riešiť.Zbytočne vyhadzovanie penazí. U mna nenastali žiadne zmeny. Neverím tomu, že to pomaha.

neoklasik

nevnimas ziadnu zmenu? ak by si chcela poslem kontakt na mail rozhodni sa sama, ale viem ze sa veci mozu vyriesit

elenn

nejde o sťažovanie, ale o to , že investuješ do niečoho a zbytočne. Proste neprišlo sa na pdstatu veci a tak ako som už písala. Ponám vsetky 3 kineziologičky, ale nechcem tu zverejnovať u koho som bola. A v Prešove sa ako volá?? Aj ked uz zrejme nebudem mať doveru v kineziologiu.

neoklasik

ja poznam, ale čo vlastne chceš vedieť ? metoda odblokovania je podľa mňa dobra ale zaleži aj ku komu chodiš. poznam v Prešove odborničku k nej aj chodim bol som 5 krat no a moj stav sa trochu lepši. mohla by si to u nej skusiť a potom by si mi dala vedieť či pomohlo, ona je jedna z najlepšich ktore to robia. Načo je dobre sťažovanie ? a aky maš problem z vyjadrovaním ? koktáš ? neviem ti ja povedat či pomože no moj názor je že ano tak to skus v ke si bola u koho ? frankovej? draveckej? kovačovej?

elenn

poznáš tieto metody? na konštelaciach sa niečo riešilo okolo babky a mamy a potom zas otca. Možno to aj tak bolo, neviem posudiť, ale niečo zas viem, že tak nebolo, tak take to bolo divne..proste niesom spokojna. problem je stale. som z KE