Nemam rada svoju postavu ... :(

Príspevok v téme: Nemam rada svoju postavu ... :(
zuzana903054

Mam 19 rokov o par mesiacov , a neznasam svoju postavu .. Mam asi 57 kil a aj to mi nikto nechce verit, a vysku okolo 171. Obcas som uz pocula na moju adresu aj vyraz anorekticka, alebo rob nieco so sebou lebo sa stratis. Fakt tolko vazim a niktko mi neveri ... Do skoly si nosim zdrave desiate a neznasam tie komentare na to . Mozno si spoluziacky myslia ze ja som so sebou spokojna ale nie som a vobec.. Neznasam svoje siroke boky a ZIADNE prsia... :(( Neviem ako sa raz vyzleciem pred chalanom skutocne nie.. Ako si s tym poradit???

zuzana903054

INTROVERT A CO JE ZLE PODLA TEBA NA TOM KED NEJEM VSETKO ,?? LEPSIE POVEDANE JEM ALE SA KONTROLUJEM .... A VIETE VY CO TI MOJI SPOLUZIACMI MI ZA TO ASI ANI NESTOJA..

JE MI UZ JEDNO CO HOVORIA A CO SI MYSLIA..

Ya

Ahoj všetci. Aj ja mám problém so svojou postavou,niekto chce schudnúť a ja nie a nie pribrať.Tiež nie som spokojná...Mám 4 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku.Čo si pamatám,vždy som bola chudá,ale nie až tak ako teraz. Pri výške 175cm mám iba 50kg,nech jem,čokoľvek.Ako 20 ročná som mala asi 60kg.Po pôrode som mala už menej,a po druhom dieťati este menej...Myslím si,že za moju váhu môže aj nepohoda ktorú mám...aj to že som dlho kojila...alebo genetika? Možno.Všetci majú svojich problémov dosť,a to vedie k nepohode,stresu...Snažím sa byť O.K.hlavne kôli deťom.Ostatným prajem veľa šťastia,a starosti hodiť za hlavu,aj ked sa to vždy nedá.... 8o)

salatka

zuzana, s tym bohuzial nic neurobis .. mna tiez v poslednom cse volaju anorekticka .a ja im vzdy len odvetim..ze to je vsetko len zo zavisti.lebo ja zjem kvantum jedla, ci uz zdraveho alebo nezdraveho v ktorukolvek dennu alebo nocnu hodinu a nepriberiem .a ja mam 46kg na vysku 167cm ..cize takisto som velmi chuda ..a hovorim im, ked sa vam nepaci, tak sa na mnenepozerajte, ja vas mam na haku ... ani ja nie som spokojna..ale nic s tym neurobim

INtrovert

A čo tak začať jesť všetko?
Vieš keď trochu priberieš aj prsia ti narastú a nebudeš plochá ako letisko viedeň.
Jedna rada: Život je príliž krátky na to aby si jedla zdravo a nič z toho nemala.

crossetdante

Ja ti poviem VYKASLI SA NA NICH, bud sama sebou, postava a vzhlad na babach nie je az taka dolezita, pokial dievca nema v hlave nasrate a je krava, ver mi ja som chalan, urcite sa pozriem na pekne baby ale doma by som taku nechcel mat

zuzana903054

tie co mi to najcastejsie vycitaju patria medzi pevne... mne je jedno kto co je, ale ide mi tost na nervy ked to komentuju . Zvlastne a pri tom ja sama so sebou nie som spokojna..

jajka001

vies v dnesnej dobe je vsade tolko anorekticiek, ze ja tiez podozrievam kazdu chudu babu, ci nepatri k nim :) hlavne ked vidim tu na fore, ako vela ich je. mozno maju len o teba strach - tie lepsie, a tie co zavidia - no nech si zavidia :)

jajka001

si vysoka, preto tie kila nie su vidiet, a si naozaj chuducka, neries co ti vravia ostatni, casto je to len zavist, hlavne ze si zdrava