Čo mám ďalej robiť? - Zostala som sama

Príspevok v téme: Čo mám ďalej robiť? - Zostala som sama
Oskarova Eight

Ahojte... mala som vážny vzťah. Neklapala to, nebola som už do neho ani tak zamylovaná, ale trávila som s ním veľa času. Zamilovala som sa do ženatého chlapa.. trvalo to niekoľko mesiacov, dnes som to ukončila. Nezvládala som ten tlak... Nezvládala som to, že keď som ho najviac potrebovala, bol so ženou a deťmi, čo mu nezazlieval, ale je to hrozný pocit byť tou druhou.
Pôvodný frajer nakoniec odišiel aj sám. Niekoľko dní som bola z toho strašne hotová. Zrazu tu nebol nikto, s kým som mohla ísť von... a môj ženatý "priateľ" je so svojou rodinou. Dnes som to ukončila. Cítim sa hrozne. Sama. Nebaví ma nič. Nemám na nič chuť, okrem rabovania chladničky...
Dajte mi, prosím, nejaké typy, ako sa zaradiť do normálneho života. Čo mám robiť?

AdamKrt

Oskarova Eight:

no vidis. Trochu zivota do toho umierania :) Mas zivot pred sebou a za sebou niekoho pre koho nema vyznam uronit ani slzu. Skor oslavuj, ze je koniec. Ze vekom a skusenostami pribudlo trosku viac rozumu.

Hlavu hore. Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byt horsie :)

coco

Aj ja som ako mladá mala vzťah so ženatým,takže ťa plne chápem.Teraz som ja vydatá,mám 2 deti,a manžela,ktorý ma podvádza.Všetko sa ti vráti,teraz alebo v budúcom živote.Teraz sa musíš trochu potrápiť,aby si si niečo uvedomila,je to také zastavenie sa,aby potom už mohlo byť dobre.Všetko prehrmí,neboj sa.Začni sa venovať veciam duchovným-možno,ak ťa to zaujíma,snáď prídeš na iné myšlienky.Pozitívne mysli,čo má prísť,príde,všetko má svoj čas.

AdamKrt

Aha, chces si poplakat len. Tak to mozes u prvej zeny, ktoru uvidis... :)

A ja som myslel, ze dievca dostalo rozum a ono si chce len poplakat a pocut slova, aka je chudinka a ze bude lepsie, ked bude sediet na bobku :)

Oskarova Eight

ak by niekto chcel napisat napiste. Nick na AZete je: ShaulaThalit...
teraz mi rozhovory fakt velmi pomozu. dakujem.