velka laska=skvely sex?!?ani nie

Príspevok v téme: velka laska=skvely sex?!?ani nie
shantal.

Priatela velmi lubim, sme spolu uz 4 roky, zda sa mi to ze je to stale lepsie a lepsie. ALE nesedime si v posteli. Prvy problem je v tom, ze ja by som chcela sex ovela castejsie ako on, ale to ma az tak netrapi. Druhy problem je,ze si proste nesedime, nas sex je dost krkolomny. Osobne si myslim ze je to tym, ze ked ma erekciu tak je asi v 45stupnovom uhle k telu, plus zahnuty na dol a tym padom dost vela poloh nemozeme robit. Niekde som citala,z e to moze byt skratenou uzdickou. Dokonca nem nevyhovuje ani poloha ja hore, lebo ho to "taha". Ja nechcem mat cely zivot takyto sex, ale ani nechcem menit partnera. to mam len 23rokov. co s tym?

shantal.

no ved planujem mu to povedat, ale bude to tazke zo seba dostat, aby ho to nezranilo. Trdielk0, ze na tie ehm telieska nie je normalny nazov, ze:Dto len tak btw..

Trdielk0

:) no to by musel mať poriadne krátku uzdičku aby mu ťahalo celý penis nadol.. skôr si myslím že má problém s tímí hm telieskami čo sú tam v koreni penisu.. tie má asi poškodené.. ale s tým by som určite nešiel na operáciu.. treba skočiť k urológovi.. povec to priateľovi.. že poloha odzadu je síce moc fajn ale nieje to také romantické ako by si chcela.. mooožno aj on sám navrhne že skočí k lekárovi :)

shantal.

nie nie, to nebude ono, lebo je ako "kamen":)Ale ho to proste taha, kebyze to chceme dat do lepsieho uhla. Kolko krat som skusala byt hore a povedal ze nie, lebo ho to trochu boli. Tak ja myslim, ze je to tou uzdickou, ked sa odstrani, tak bude "pohyblivejsi". Len ako mu to povedat?

Trdielk0

tak ťa asi sklamem.. moc sa to nezlepši keď pôjde na operačku.. to že ho má ledva kolmo k telu nesuvisí s krátkou uzdičkou .. asi to bude slabá erekcia

shantal.

ma ho aj ohnuty/tvar bananu/ plus ked ma erekciu tak je ledva kolmo k telu, taha ho to nadol, cize misionar je uplne tabu.

Trdielk0

no počkaj misionára nemôžete lebo mu penis ide smerom nadol hneď od koreňa, alebo ho má ohnutý smerom nadol od polovice penisu?

shantal.

jaaj no ak myslis ze ohnuty, to mne nevadi, ved to je praveze niekedy fajn:) mne ide o to, aby nebol v takom uhle, ja chcem proste normalne misionara, postojacky, ja hore a ono sa to nede, ked ho ma ledva kolmo, lebo ho to taha.

myslis, ze sa to tou operaciou vyriesi?

Trdielk0

ja som bol tiež na tej operácii.. bolo to minulý rok.. penis som mal ohnutý nadol kôli tomu.. teraz mi ho už neťahá nadol.. ale penis mám stále ohnutý.. ale už nie tak moc ako predtým.. takže nečakaj že za mesiac bude rovný..