bolesti brucha a v krížoch

Príspevok v téme: bolesti brucha a v krížoch
miska207

Už niekoľko týždňov mám bolesti na pravej strane brucha (v podbrušku) a tiež na pravej strane chrbta (v krížoch). Bola som u svojej gynekologičky a bolo všetko v poriadku. Obvodná lekárka mi vzala krv aj moč, ale všetko bolo v poriadku. Cítim sa slabo, mám nechuť do jedla a zvláštnu (kovovú) chuť v ústach. Teplotu som nemala. Najskôr som mala pri močení pálenie ale pominulo to. Teraz mám bolesti, keď vyviniem tlak v bruchu pri veľkej alebo malej potrebe. Niekedy mám bolesti väčšie a niekedy menšie. Prosím o radu.

annav

Milé dámy, Vaše problémy pozná každý lekár obvodný, urológ, či gynekológ.To čo opisujete nie je pre lekárov nič neznáme, preto, nečakajte, nestrácajte čas (lebo časom sa to len zhoršuje/ a utekajte k svojmu lekárovi.Nie je čo čakať, načo máme tých lekárov, ak sa vám nepáči nejaký lekár, zmeňte ho...je ich dosť na výber!
Nebojte sa - vyšetrovacích metód je veľa, k tomu skúsený lekár, následne liečba a máte po probléme! Len nečakať, nikto vás nevysmeje, nebude Vás zbytočne trápiť! Čím skôr, tým lepšie, už dnes je neskoro, ked máte ťažkosti, riešte to s lekárom, tu na fóre len strácate čas.

henIJA

Uz par mesiacov som na pnke.Codím od doktora ku doktorovi a stale nevedia najst prícinu mojho problemu.Na začiatku som mala zápal moč.mechúra neskor som z antibiotik dostala zápal žalúdka.Mám bolesti brucha a vystreluje mi to az do krížov je to veľká bolesť a neviem čo dalej.
Bola som na ct tenkého čreva, vyšetrovali mi hrubé črevo ako aj krv a moč.Raz mam moč v priadku inokedy mi poukazuje na zápal.Mávam v ňom krv, leukocity,kryštáľovú drť a pod.K tomu všetkému mávam krvavý výtok a gynekologíčka hovorí ze mam všetko v poriadku.Už si neviem rady prosím poradte mi

jajkafr

bubinko
zájdi k lekárovi ten bude najlepšie vedieť... niekedy nemusíš pociťovať okrem bolesti v podbrušku a krížov iné príznaky a môžeš mať zápal močových ciest...

bubinko83

vie mi niekto poradit mam bolesti v dolnej časti brucha niekedy a skoro stale ma bolia križe a v oblasti pod križami. čo to može byt? Obličky ,chrbtica alebo nejake urologicke problemy? S močenim problemy nemam.

adka00

To budu oblicky nech ta doktorka posle na komplet vysetrenie ,nestaci len moc zobrat.Mozes maT AJ LADVINOVY KAMEN .VTEDY SU TIE POTIAZE A KOVOVA CHUT V USTACH.

sim

tie iste priznaky som mala, ked mi zistili zapal slepeho creva, pritom som mala krv v poriadku, bez zvysenych protizapalovych udajov. nech ta este obvodna posle na chirurgiu, ak tam nic nebude, tak mozno ortoped, moze to ist od krizov a vystrelovat do brucha.