Jahodové inšpirácie

Tlačová správa
Milujeme ich žiarivú farbu, neodolateľnú chuť, jemnú vôňu... Jahody sú jednoducho voňaví poslovia leta a v kuchyni sa nám udomácnili už dávno. Čo tak vpustiť ich sviežosť aj do svojho šatníka, kúpeľne, či dokonca do spálne?

Milujeme ich žiarivú farbu, neodolateľnú chuť, jemnú vôňu... Jahody sú jednoducho voňaví poslovia leta a v kuchyni sa nám udomácnili už dávno. Čo tak vpustiť ich sviežosť aj do svojho šatníka, kúpeľne, či dokonca do spálne?

Voňajte ako leto

Okrem skvelej chuti sa tieto plody vyznačujú aj nezameniteľnou vôňou. Ak teda aj vy túžite voňať ako jahôdka, nie je nič jednoduchšie. Doprajte svojej opálenej pokožke hebký voňavý závoj v podobe jahodového telového mlieka, či masla. Hitom sa za posledné obdobie stali telové prípravky s ľahkým jogurtovým zložením.

Ak vás vôňa tohto letného ovocia opantala natoľko, že ju chcete mať stále pri sebe, zadovážte si jahodový parfum. Na trhu ich zatiaľ nie je veľa. Unikátnosť máte teda zaručenú. Zvoľte si taký, ktorý má „jahodové srdce“. Budete ho stále cítiť i keď parfum jemne vyprchá.

Pokožku môžete rozmaznávať aj vo vani. Vyskúšajte napríklad svieži jahodový kúpeľ. Napustite si plnú vaňu teplej vody, pridajte penu alebo soľ a zavrite oči. Zhlboka vdychujte príjemnú vôňu, nechajte pôsobiť jej blahodarné účinky na vaše telo a relaxujte...Ovocný kúpeľ si môžete užívať sama a odvážnejšie z vás i vo dvojici.

Sexi ovocie

Jahodová vášeň si z kúpeľne ľahko nájde i cestu do spálne. Vyčariť pravú letnú atmosféru a umocniť pocit vzrušenia vám pomôžu kondómy s podmanivou jahodovou vôňou. Jahody sa totiž už celé tisícročia považujú za osvedčené prírodné afrodiziakum a bývajú súčasťou vášnivých ľúbostných predohier. Ich neodolateľná vôňa prebudí všetky vaše zmysly a navnadí na príjemné chvíle strávené s partnerom. Nechajte sa zviesť počas horúcej letnej noci a užívajte si s bezpečný sex so šťavnatou príchuťou jahôd.

Nádych luxusu celému večeru spoľahlivo dodá šumivé víno s jahodami. Perlové bublinky urobia svoje a túžobná vášeň sa bude dať krájať...Čo viac si môžete k letnému večeru v spálni priať?

Jahody plus spodná bielizeň rovná sa hravosť. Podľahnite aj vy tomuto rafinovanému vzorcu a vymeňte aspoň v lete tradičné čipky za jahody. Veď čo sa hodí k opálenej sexi pokožke viac ako svieže ovocie?

Do šperkovnice s nimi

Možno sa už aj vám zunovali kvetinky, špirálky či tradičné kruhy...Buďte originálna a vyrazte si do mesta s doplnkami aké nemá nikto. S červenými jahodami v ušiach vás zaručene nikto neprehliadne a jahôdka vo výstrihu zase prebudí skrytú fantáziu.

Vychytávka leta

Kto toto leto neochutnal jahodové mojito, nevie čo je láska. Zamilujte sa na prvý dúšok! Leto je predsa v plnom prúde, bola by škoda neužiť si ho.

veroniqc

skvelý článok, jahody sú super :) aj preto sa mi asi páči tento parfém = originál (ESCADA Moon Sparkle) som nemala tak neviem nakoľko sú totožné verzie tá originálna a táto tu -odkaz odstránený- :)