COLAFIT - kĺbová výživa

Colafit napomáha vyživovať ochraňovať a udržiavať kĺby, väzivá a šľachy v zdravom stave. Je vhodným výživovým doplnkom pri artróze a osteoartróze.
Colafit napomáha vyživovať ochraňovať a udržiavať kĺby, väzivá a šľachy v zdravom stave. Je vhodným výživovým doplnkom pri artróze a osteoartróze.
  • ochraňuje a posilňuje kĺby
  • doplnok pri artróze
  • doplňuje kolagén v chrupavke
  • udržuje pokožku zdravú
  • dopĺňa nedostatok kolagénu v potrave u mládeže, starších detí a športovcov
  • je prirodzenou súčasťou výživy

Balenie

Colafit 30 kociek, Colafit 60 kociek alebo Colafit 120 kociek - dávka na 1,2 a 4 mesiace.

Zloženie

Colafit je čistý kryštalický bovinný lyofilizovaný kolagén typu I, čistota 99,9%.

Odporúčané dávkovanie

Colafit užívame 1 kocku denne ráno nalačno, minimálne 10 minút pred jedlom. Colafit je ľahko prehĺtateľný aj bez zapíjania. Pre dosiahnutie požadovaného efektu užívame Colafit 2-3 mesiace dvakrát do roka. V prípade potreby môžeme Colafit užívať trvalo. Colafit je vhodný pre diabetikov v rámci diéty určenej lekárom. Colafit je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy.

Odporúčaná dĺžka užívania

Colafit užívame 2-3 mesiace 2x do roka opakovať, alebo užívať trvalo.

Nami vyrábaný kolagén je sušený lyofilizáciou, to znamená, že je zbavený vody a má hubovitú konzistenciu. Lyofilizácia je najšetrnejší známy spôsob konzervácie. V supermarkete ani bežne v lekárni, vám nič lyofilizovaného neponúknu. Týmto spôsobom sa konzervujú a uchovávajú drahé lieky, rôzne vzácne kultúry. Lyofilizáciou sa upravuje strava pre kozmonautov, horolezcov a vrcholových športovcov. Špeciálna úprava potravín má hneď niekoľko významných predností: malá hmotnosť, jednoduché užívanie, úplná absencia chemikálií a konzervačných látok. Colafit sa ľahko prehĺta a je bez nepríjemných chutí.

Chrupavka v kĺbe je až zo 40% tvorená práve kolagénom. Naše telo potrebuje veľké množstvo kolagénu, pretože až polovica bielkovín v tele je tvorená práve kolagénom. Nemali by sme podceňovať príjem kolagénu a brať vážne aj nenápadné signály, ktoré naznačujú, že sa v našom tele niečo deje – napr. zhoršenie stavu pokožky, vypadávanie vlasov, lámavosť nechtov, šúpanie v kĺboch ​​a chrbte. Podľa odborníkov už v 25 rokoch dochádza k prvému opotrebovaniu kĺbov. Zaujímavá je tiež schopnosť lyofilizovaného kolagénu doplniť vodu z vlastných zdrojov z tráviaceho systému tak, že 8 mg lyofilizovaného kolagénu (obsiahnuté v 1 kocke) vytvorí v organizme asi 800 mg vysoko čistého, kolagénového gélu. Kolagén je veľmi dôležitý pre správnu funkciu a stavbu kĺbových chrupaviek, puzdier, väzív a kože.

Colafit je tu pre ženy v podobe zlepšenia, vyhladenia a omladenia pleti. Colafit má aj za následok ozdravenie vlasov a nechtov. Colafit si získal obľubu, najmä pre jednoduché používanie a prekvapivo spoľahlivé účinky na rôzne problémy, či už kĺbové, väzivové, aj kožné.