Ovosan

Keďže sa ľudský organizmus musí stále obnovovať, aby si jednotlivé tkanivá zachovali svoju vitálnu aktivitu, musí byť v strave obsiahnutých dostatok látok, z ktorých si telo môže vytvoriť potrebné látky k obnove a podpore aktivity vlastných tkanív.

Keďže sa ľudský organizmus musí stále obnovovať, aby si jednotlivé tkanivá zachovali svoju vitálnu aktivitu, musí byť v strave obsiahnutých dostatok látok, z ktorých si telo môže vytvoriť potrebné látky k obnove a podpore aktivity vlastných tkanív. Pri zvýšenej potrebe ochrany tkanív a hlavne bunečných membrán, ktoré obsahujú fosfolipidy, je potrebné tieto látky dodávať aj vo forme vhodných výživových doplnkov.

Prečítajte si, prosím, pozorne nasledovnú písomnú informáciu pre používateľa.

### O V O S A N ®

výživový doplnok

### Zloženie

Účinnou zložkou OVOSANu sú špecifické fosfolipidy vaječného žĺtka PNAE.

Použitie

Bolo dokázané, že prírodné éterfosfolipidy PNAE majú významný ochranný účinok na bunky. Prípravok OVOSAN je suspenziou špecifických vaječných fosfolipidov. Priaznivo ovplyvňuje stavy psychickej a fyzickej vyčerpanosti. Je v tejto forme dôležitý v ochrane zdravých, nepoškodených buniek tela a harmonizácii energetickej bilancie organizmu.

Účinky OVOSANu

  • harmonizuje energetickú bilanciu organizmu
  • pozitívne ovplyvňuje stavy psychickej a fyzickej vyčerpanosti

Výhody OVOSANu

Je to celkom ojedinelý výrobok, kedy za použitia originálnej technológie bola dosiahnutá koncentrácia špecifických vaječných fosfolipidov, tzv. éterfosfolipid PNAE. Ten sa vyznačuje schopnosťou selektívnej ochrany bunkových membrán, najmä poškodených buniek. Nevyvoláva žiadny vedľajší účinok ani pri dlhodobej aplikácii. Podporuje normálnu funkciu orgánov a imunitného systému. Vzhľadom na svoje účinky sa javí ako mimoriadne vhodný podporný prostriedok pri zvládaní nepriaznivých vplyvov životného štýlu a prostredia. Je určený pre všetky vekové kategórie populácie okrem detí do troch rokov.

Dávkovanie

Odporúčaná denná dávka sú 2 kapsule po jedle. Pri stavoch vyčerpanosti a vážneho oslabenia organizmu či pri použití OVOSANu ako podporného prostriedku je možné používať denne až 9 kapsúl po jedle. Je vhodné zabezpečiť zvýšený prívod tekutín, asi 2,5 až 3 litry denne, na tzv. prečistenie organizmu. Pri dlhodobom podávaní (6-8 týždňov) dochádza k posilneniu prirodzených obranných schopností organizmu.

Dávkovanie odporúčame konzultovať s lekárom na bezplatnej poradenskej telefonickej linke OVOSAN pre Slovensko 0800 155 000.

Viac info najdete na www.ovosan.sk