Čo na upchatý nos?

PR Článok
Stérimar na upchatý nos je prvý a jediný o meď obohatený hypertonický roztok morskej vody na slovenskom trhu, ktorý pomáha uvoľniť nos a vďaka medi má antibakteriálne a dezinfekčné účinky.

Stérimar na upchatý nosje prvý a jediný o meď obohatený hypertonický roztok morskej vody na slovenskom trhu, ktorý pomáha uvoľniť nos a vďaka medi má antibakteriálne a dezinfekčné účinky.

Prečo hypertonický roztok a prečo práve meď?

Hypertonický roztok znamená, že koncentrácia solí je vyššia ako v bunkách ľudského tela. V prípade, že je nosová sliznica pri nádche opuchnutá a zadržiava viac vody ako obyčajne, je práve použitie hypertonického roztoku morskej vody spôsob ako opuch prirodzene uvoľniť. Funguje na princípe osmózy, čím sa vyrovná koncentrácia solí na obidvoch stranách. Stérimar Na upchatý nos obsahuje morskú vodu, ktorá je mimoriadne bohatým zdrojom minerálov a stopových prvkov. Tie pozitívne pôsobia na sliznicu nosa a pomáhajú plniť jej fyziologické funkcie. Stérimar Na upchatý nos je naviac obohatený o meď, ktorá ničí baktérie , pôsobí protizápalovo a napomáha v liečbe infekcií horných dýchacích ciest.

Pre koho je Stérimar Na upchatý nos určený?

  • Pre osoby, ktoré trápi nádcha a pocit upchatého nosa.
  • Pre všetkých, ktorí uprednostňujú prírodné prípravky.
  • Je určený pre deti od 3 rokov a dospelých (pre deti od 3 mesiacov do 3 rokov je k dispozícii Stérimar baby Na upchatý nos).
  • Môže byť kombinovaný aj s inými liekmi na liečbu nádchy.

Prípravok Stérimar Na upchatý nos je zdravotnícka pomôcka. Môžete ho kúpiť v lekárni. Balenie má obsah 50 ml, približne 150 dávok.