ZDRAVIE.sk bude hodnotiť študentské práce

Tlačová správa
ZDRAVIE.sk, ako najnavštevovanejší portál na Slovensku s tematikou zdravie, krása a životný štýl sa aktívne zapája do mnohých projektov zameraných na podporu vzdelávania a výchovy mladých ľudí.

Ďalšou takouto aktivitou, ktorú sme sa rozhodli podporiť a aktívne sa v nej angažovať je súťaž organizovaná IAB Slovakia - Interactive Advertising Bureau Slovakia o najlepšiu študentskú záverečnú prácu na tému Internet ako reklamné médium. Ide v poradí už o 5. ročník študentskej súťaže, ktorá vyberie najkvalitnejšie bakalárske, diplomové alebo ročníkové práce.

O tom, či práca spĺňa kritériá súťaže a či sa zaradí medzi tie najlepšie, rozhodne odborná porota. A práve v nej má portál ZDRAVIE.sk svoje zastúpenie v podobe zakladateľa a spolumajiteľa portálu ZDRAVIE.sk a spoločnosti Sanding, Ing. Andreja Blanárika.

„Som veľmi rád, že budem mať možnosť oboznámiť sa s prácami mladých ľudí na tému internet ako reklamné médium, keďže sila internetu ako reklamného médiá z roka na rok narastá“, hovorí A. Blanárik.

Cieľom súťaže organizovanej IAB Slovakia je vzbudiť a podporiť záujem študentov vysokých škôl o skúmanie problematiky internetu, so zameraním na jeho uplatnenie ako reklamného média. Zároveň má študentov motivovať k vyhľadávaniu nových a inovatívnych riešení v tejto oblasti.

Prihlásiť sa môže každý študent, ktorý svoju záverečnú prácu úspešne obhájil, v príslušnom akademickom roku. Záverečná alebo ročníková práca sa musí tematicky dotýkať internetu ako reklamného média, respektíve ako komunikačného nástroja.

Autori troch najlepších, víťazných prác, získajú finančnú odmenu:

1. miesto – 800 EUR
2. miesto – 600 EUR
3. miesto – 400 EUR

Ocenený bude aj školiteľ víťaznej práce, sumou 300 EUR.

Prihlasovanie účastníkov a zasielanie súťažných prác:

Súťažiaci zašle vyplnený prihlasovací formulár na email sutaz@iabslovakia.sk.

Prihlásiť sa do súťaže je možné do 31. júla 2014. Prihlasovací formulár a viac informácii získate na stránke www.iabslovakia.sk.