Pošlite recept a získajte balíček od Norbi Update

Prichádzame s novou súťažou o zdravé balíčky od Norbi Update. Nenechajte si ich ujsť! Podeľte sa s nami o svoj recept a balíček môže byť váš.

S vrcholom jesennej sezóny prichádza naša RECEPTOVÁ SÚŤAŽ. Určite máte svoje obľúbené potraviny, ktoré používate v tomto ročnom období. Inšpirujte nás a našich čitateľov zdravými jedlami z nich a balíček potravín od Norbi Update môže byť váš! Jediné, čo musíte spraviť je použiť vo vašom recepte minimálne jednu z týchto sezónnych potravín:

  • zemiaky
  • jablká
  • oriešky
  • cvikla
  • kapusta

Navarte svoje obľúbené jedlo, pochutnajte si, urobte radosť svojim blízkym a vyhrajte chutné ceny. Môže to byť sladké, slané jedlo alebo dokonca neobvykle použitá surovina. Cvikla na sladko, jablká na slano? Fantázii sa medze nekladú a my sa už teraz tešíme na vaše pochúťky. Inšpirujte sa heslom: „Čím zdravšie, tým lepšie!"


Na konci súťaže vyžrebujeme troch z vás, ktorí dostanú balíček zdravých potravín Norbi Update v hodnote 20 Eur. Ostatných môže pri srdci hriať aspoň predstava, že ich recept bude uverejnený na našej stránke a môže zachutiť aj niekomu ďalšiemu.


Ak ešte nepoznáte potraviny Norbi Update, mali by ste vedieť, že ich základnou vlastnosťou je, že sú vyrábané bez pridania cukru, vďaka čomu sú samozrejme zdravšie. Majú nízky obsah sacharidov a nízky glykemický index, takže po ich konzumácii zostanete sýti dlhšie než po bežných potravinách. Sú ideálne nielen pre ľudí, ktorí chcú schudnúť, ale aj pre diabetikov či ľudí s vysokou hladinou cholesterolu a pre všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a žiť zdravo.

TRVANIE SÚŤAŽE: 13.11. - 13.12. 2014

Recepty posielajte na adresu: redakcia@zdravie.sk
A neváhajte pribaliť aj ilustračné foto!

- - - - - -

UPOZORNENIE - Odoslaním receptu dáva autor Redakcii ZDRAVIE.sk súhlas s jeho spracovaním a publikovaním v rámci svojho obsahu podľa redakčných plánov portálu ZDRAVIE.sk.

  • Redakcia ZDRAVIE.sk si vyhradzuje právo neuverejniť recept v prípade, že nebude spĺňať obsahové a tematické štandardy stanovené redakciou portálu www.zdravie.sk.
  • Redakcia ZDRAVIE.sk nenesie zodpovednosť za obsah (recept) doručený odosielateľom v súvislosti s možným porušením autorského zákona a práv tretích osôb.