Klik- klinik pomáha: Za pokus nič nedám

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad toho, čo spravil Peter, keď mu s jeho gastro problémami nevedel poradiť už žiaden lekár na okolí.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Už roky sa liečim u jedného špecialistu v našom okrese kvôli gastro problémom, ale zdá sa mi, že moje problémy sa len zhoršujú a on už nemá žiadne možnosti, ale ani vedomosti, ako môj problém vyriešiť. Ak by sme mali v okolí niekoho iného, určite ho navštívim, ale sme na konci sveta a som rád, že je tu vôbec niekto ochotný ordinovať. Nie každý chce a môže cestovať za lekárom do Košíc. Napriek svojmu veku si myslím, že som dosť počítačovo zdatný a rád sa učím nové veci, a tak som si povedal, že za pokus a vyskúšanie nič nedám. Zaregistroval som sa u vás na **www.klik-klinik.sk**, našiel som si lekára, poslal som mu svoju otázku, popísal problém, pripojil doterajšie vyšetrenia a sme naďalej v intenzívnom kontakte a hľadáme možné riešenia. Verím, že mi pomôže. Predsa len je to jeden z najlepších špecialistov na Slovensku. Som rád, že som ho našiel a že poskytujete možnosť poradiť sa so špecialitami a špičkovými lekármi aj pre ľudí, ktorí nie sú z hlavného mesta. Ďakujem._

Peter

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.