Pozrite sa, ako sa na Vianoce chystajú naše celebrity

Už o pár dní nás čaká azda najkrajšie obdobie v roku – Vianoce. Netešia sa na ne iba deti, ale aj dospelí. V kuchyniach už rozvoniava vianočné pečivo, cítiť vôňu stromčeka, škorice aj medu.

Prichádza čas hojnosti, darčekov, priateľských aj rodinných stretnutí. Mimochodom, viete, ako to vyzerá tesne pred Vianocami u známych tvárí? Niektorým sme nazreli do súkromia. Neverili by ste, ale jedna celebrita ešte donedávna Vianoce veľmi “nemusela”.


Prečítajte si tiež:

Pripravte si na Vianoce zdravé a chutné koláčiky

Diétne cukrovinky si na Vianoce môžete dopriať takmer bez výčitiek


Speváčka Tina Vianoce nikdy veľmi neprežívala. Ako prezradila, bola dokonca veľký nefanúšik Vianoc, no odrazu dostali nový rozmer, novú pointu. A tou je jej synček Leo. Speváčke sa už v tomto období vyníma doma obrovský vianočný strom, pri zdobení ktorého asistoval tejto čoskoro už dvojnásobnej mamičke syn Leo.

Speváčka Dara Rolins urobila z vianočného pečenia tradíciu. Aj tento rok piekla u kamarátky Lenky v Domašove pri Brne v známej zostave, kde nechýbali ani ratolesti šikovných mamičiek – pekáriek. Dara tomuto večeru hovorí jednoducho: cukrárske orgie. Nečudo, tento rok sa dievčatám podarilo napiecť až 11 druhov pečiva.

A ak by ste sa chceli inšpirovať receptom na zdravé pečivo podľa Dary, prečítajte si náš článok Super rady ako si vychutnať Vianoce a nepribrať!

Aj riaditeľka Fashion TV Gabika Drobová miluje Vianoce. A to dokonca až tak, že miesto jedného stromčeka má doma dva, čo na svojom profile na Facebooku aj vtipne okomentovala: “Keď môžu obchoďáky, môžem aj ja.“ S ich výzdobou si dala skutočne záležať. Nečudo, veď Gabika mala vždy zmysel pre krásne veci.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.