Uvažujete nad úpravou pŕs? Pýtajte sa odborníkov!

Uvažujete nad úpravou vašich prsníkov? Aj keď sa už tento úkon plastickej chirurgie stáva pomerne bežným, ide vždy o veľký zásah do organizmu. Preto je vhodné zistiť si dopredu všetky potrebné informácie, ktoré vám pomôžu pri samotnom rozhodovaní.
Určite je prínosné aj vymieňanie názorov a skúseností medzi ženami, ktoré už zákrok absolvovali. Nemali by ste však podceniť konzultáciu s odborníkmi. Len tí totiž vedia zhodnotiť váš zdravotný stav a povedať vám otvorene o prípadných rizikách a pod. Skrátka dať vám naozaj relevantné informácie. Vďaka internetovej klinike môžete kontaktovať viacerých odborníkov z pohodlia vášho domova a spraviť si svoj názor.

Za odborníkmi nemusíte cestovať

Prvá internetová klinika www.klik-klinik.skvznikla so zámerom, aby každému človeku bolo prístupné poradenstvo od kvalifikovaných a špičkových odborníkov, a to vo všetkých otázkach týkajúcich sa jeho zdravotného stavu.

Ak preto uvažujete o plastickej operácii pŕs a neviete, na koho sa obrátiť s otázkami o predoperačných vyšetreniach, priebehu samotnej operácie a dobe rekonvalescencie alebo vás zaujíma, aké sú prípadné riziká a kedy sa neodporúča takúto operáciu podstúpiť, obráťte sa na plastických chirurgov z 1. internetovej kliniky, ktorí radi odpovedia na tieto, ako i ďalšie vaše otázky.

Neváhajte ich preto kontaktovať už dnes!
  • MUDr. Vlastibor Minarovjech, je poprednou osobnosťou plastickej chirurgie na Slovensku a v súčasnosti vedie súkromnú kliniku Estetic Clinic v Bratislave. V minulosti sa venoval plastickej chirurgii v popredných európskych zariadeniach v Stuttgarte, Berlíne či Viedni.
  • MUDr. Dušan Guba, PhD., primár esteticko-plastickej chirurgie v Ústave lekárskej kozmetiky. V roku 1998 atestoval v odbore plastická chirurgia. Pravidelne sa zúčastňuje na domácich a zahraničných kongresoch, sympóziách a workshopoch, na ktorých vystupuje aj aktívne ako prednášajúci.
  • MUDr. Regan Belovič, plastický chirurg v Ústave lekárskej kozmetiky. V roku 2001 získal atestáciu v odbore chirurgia a v roku 2006 atestáciu v odbore plastická chirurgia.
  • MUDr. Peter Špánitz, pôsobí v Leviciach. Má atestáciu zo všeobecnej a úrazovej chirurgie, stáž z plastickej chirurgie, a taktiež prax v športovej medicíne.