Klik-Klinik pomáha: Cukrovka a priberanie

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad mladého muža, ktorému diagnostikovali cukrovku a začal náhle priberať.
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky[**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/) pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
Mám 26 rokov a už od malička som mal vždy pár kíl navyše. Pred pol rokom mi diagnostikovali diabetes I. typu a začal som užívať inzulín. Počas posledného mesiaca som si všimol, **že som začal výraznejšie priberať na váhe, avšak bez väčších zmien v stravovacích návykoch alebo športových aktivitách**. Vyššiu váhu som mal vždy a nikdy mi to nevadilo, bral som to ako samozrejmosť. Ale teraz sa pri výške 180 cm objavilo na váhe číslo 98 kíl. Vôbec som nechápal v čom je problém. Rozhodol som sa preto využiť služby internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/) a opísal som svoj problém diabetológovi. **Odpoveď som dostal už na druhý deň, pričom mi vysvetlil ako pracuje metabolizmus človeka s cukrovkou a že je dôležité dbať na dodržiavanie jedálnička, najmä na začiatku liečby**. Uviedol tiež odporúčané potraviny a možné riziká, ktoré nastanú, ak budem k tomu pristupovať ľahostajne. Vďaka www.klik-klinik.sk som získal komplexnú odpoveď, čo mi pomohlo lepšie sa zorientovať v mojom probléme.
Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/), ktorý vám ochotne poradí.