1.internetová klinika Klik-Klinik oslavuje 1. výročie

Uplynul rok, odkedy portál ZDRAVIE.sk začal verejnosť informovať o možnosti využiť služby on-line konzultácií s odborníkmi. Ako zhodnotil toto obdobie otec projektu - Andrej Blanárik?
V marci 2014 to všetko začalo. Teda, aby sme boli úplne presní, začalo to ešte o 2 roky skôr, kedy vznikali teoretické úvahy a prvé technické riešenia projektu [**1. internetovej kliniky Klik-Klinik**](https://klinika.zdravie.sk). Príprava bola náročná, ale vďaka odhodlaniu a dôvere v úspešnosť projektu, bolo možné v marci 2014 oficiálne spustiť konzultácie s odborníkmi v Klik-Klinik. Spoločnosť Zdravie.sk, s.r.o. v spolupráci so spoločnosťou SWAN, a.s., nasledujúc celosvetové trendy, odštartovala prinášanie inovatívnych riešení v zdravotníctve dostupných pre každého, kto má zdravotný problém, o ktorom sa chce poradiť s konkrétnymi špecialistami.

Najnavštevovanejší portál o zdraví, www.zdravie.sk, začal verejnosť informovať o možnosti využiť služby on-line konzultácií s odborníkmi, a ľudia tak postupne začali riešiť svoje zdravotné komplikácie bezpečne, diskrétne a z pohodlia domova. Už sa nemuseli vyhovárať na nekonečné čakanie v čakárni, na nutnosť čerpania dovolenky kvôli návšteve lekára alebo na to, že budú musieť cestovať a lekára aj tak nezastihnú. Už sa nemuseli hanbiť spýtať sa na riešenie svojho chúlostivého problému ani tápať v hlbinách internetu pri hľadaní odpovedí. Klikli nawww.klik-klinik.sk a získali cenné názory, rady a odporúčania od ozajstných odborníkov.

Po 1. roku poskytovania služby konzultácií so špecialistami nás nesmierne teší pozitívny ohlas medzi odborníkmi, ktorí sa už do projektu zapojili, ale aj medzi ľuďmi, ktorí ich kontaktovali a dnes sa opätovne vracajú aby našli riešenia, ktoré špecialisti v Klik-Klinik ponúkajú.

V našej internetovej klinike preto ani z ďaleka nekončíme! Práve naopak pokračujeme a službu neustále vylepšujeme, tak aby sme sa v budúcnosti zaradili medzi špičku v poskytovaní elektronických služieb v zdravotníctve a v prinášaní riešení zdravotných problémov pre všetkých, ktorí si s nimi nevedia poradiť.


Pýtali sme sa otca projektu - Andreja Blanárika

Aké ste mali očakávania od projektu 1. internetovej kliniky? Boli naplnené?

Klik-Klinik nie je obyčajný projekt a ani jednoduchý. To sme veľmi dobre vedeli predtým, ako sme sa doňho pustili. Vedeli sme o možných prekážkach a ťažkostiach, ktoré nás na ceste majú čakať. Náš investor od začiatku tvrdil, že je to projekt na dlhú trať. Na jeho konci však bude dobrý pocit, že sme ľudom priniesli riešenie, o ktorom všetci už dlho hovoria, ale nikto ho ešte úspešne nerealizoval. A to vrátane takých gigantov ako Google či Microsoft. Takže od samého začiatku bol projekt veľmi ambiciózny.

Teraz máme za sebou 1,5 roka prípravy projektu a 1 rok bežného fungovania. Za ten rok fungovania Klik-Klinik sme si potvrdili veľa predpokladov a naučili sme sa veľmi veľa z reálneho sveta. Teší nás, že klienti, ale aj odborníci tento projekt vítajú, čo nám umožňuje pokračovať v jeho presadzovaní.

Už po 6 mesiacoch fungovania sme si opäť sadli za stôl a začali projektovať ďalšiu verziu Klik-Klinik, ktorá rozvíja funkcionalitu, ako aj rozšíri Klik-Klinik do ďalších krajín. Aktuálne sa nová verzia už programuje a mala by byť k dispozícii v priebehu leta tohto roka.

Čo by ste zaželali Klik-Klinik do ďalšieho roku?

Ako zakladateľ Klik-Klinik, samozrejme, prajem projektu, ako aj všetkým, čo na ňom participujú a podporujú ho, aby našiel správny model poskytovania služieb, ktorý prinesie aj do tohto segmentu moderné využitie internetového sveta, tak ako je to bežné už v mnohých iných odvetviach.

Veľké ďakujem patrí tým, ktorí veria v tento projekt a všemožne nám pomáhajú, aby sa stal úspešným.

Reni123456

Všetko najlepšie!
Rozširujte sa a aj naďalej prinášajte odborníkov na nete... nech nemusím behať po lekároch za všetky blbosti.

lienko

Nech sa Vám darí aj v budúcnosti prinášať dobré rady a zaujímavé rozhovory s odborníkmi pre nás - pacientov... :-)