Klik-Klinik pomáha: Vyšetrenie plodnosti

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Tiborovi a jeho manželke sa dlhšiu dobu nedarilo splodiť dieťa..
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_S manželkou sa už niekoľko mesiacov pokúšame neúspešne splodiť dieťa. Vyskúšali sme snáď už všetky tipy a triky, ktoré sme našli na internete, avšak zatiaľ stále bez výsledku. Rozhodli sme sa preto podstúpiť potrebné vyšetrenia. Nikdy som niečo podobné neabsolvoval, a tak som pochopiteľne pociťoval stres a obavy z priebehu vyšetrenia a z jeho výsledku. Navštívil som preto internetovú kliniku [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/) a požiadal odborníka, aby mi vysvetlil aké vyšetrenia je potrebné absolvovať a ako prebiehajú. Vďaka jeho odpovedi som tak vopred vedel čo môžem očakávať a môj počiatočný stres sa tak znížil, vďaka čomu som mohol byť oporou aj pre moju manželku. Som veľmi rád, že existuje takáto možnosť, diskrétne konzultovať otázky s ozajstnými odborníkmi._ _Ďakujem._

Tibor

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.