Spojte sex s vyšetrením! Tieto polohy sú na to ako stvorené.

Čo tak spraviť si vyšetrenie na rakovinu počas sexu? Návody ako na to priniesol portál cancersutra.com, my sme vybrali niekoľko z nich. Pri takejto forme prevencie sa navyše aj zabavíte. Čo poviete?

Zmyslom projektu Cancer Sutra (pozn. cancer = rakovina) je pomáhať zachraňovať životy. Čím skôr rakovinu diagnostikujeme, tým väčšiu šancu máme na vyliečenie. Ste pripravení?

### Iný misionár (rakovina prsníka)

Dámy, ľahnite si na chrbát a spolu s partnerom sa nastavte do klasickej misionárskej polohy. Potom však zdvihnite svoj chrbát a zadok k nemu a tesne sa k nemu pritlačte. V tejto polohe môžete skontrolovať jeho hruď a prsia, a to pohľadom i dotykom. Ak mu rukou jemne zatiahnete za vlasy tak, že mu zakloníte hlavou, jeho hrudník sa ešte viac otvorí a budete ho mať tak celého ako na dlani.

Orálne vyšetrenie (rakovina prostaty)

Posaďte partnera na roh postele alebo stola a nájdite si pohodlnú polohu medzi jeho nohami. Spojte orálny sex s vyšetrením, skúmajte jazykom a prstami všetky partnerove citlivé miesta.

Ručné skúmanie (rakovina prsníka)

Dajte svoje boky pevne medzi partnerkine stehná, začnite sa hýbať a potom zdvihnite jednu ruku k jej prsiam, masírujte, stláčajte, štípte a pátrajte. Túto polohu môžete skúsiť ležmo, vzpriamene alebo hore nohami. Najlepšie si ju vychutnáte z viacerých uhlov.

Nohy hore, dámy (rakovina kože)

Zdvihnite partnerkine nohy čo najviac hore pre maximálne potešenie a výhľad. Pozornosť nasmerujte nielen na to obvyklé miesto, ale aj medzi jej stehná. Preskúmajte ich nielen očami, ale aj rukami. V tejto polohe sa vám vyskytne najlepší výhľad a aj prípadné problémy zistíte hneď.

Vyšetrenie semenníkov (rakovina semenníkov)

Nechajte vášho partnera ľahnúť si na zem a potom si sadnite na neho, otočená chrbátom. Vezmite jeho semenníky do rúk a dokladne prehliadnite.

Prečítajte si tiež:

Fyzické a psychologické vplyvy na mužskú neplodnosť

Mamograf (rakovina prsníka)

Obaja si ľahnite a využite chvíľu odpočinku na malé vyšetrenie. Zdvihnite partnerke ruku nad hlavu a položte svoju ruku na jej hruď. Robte krúživé pohyby popri bradavke a skúmajte, či nenájdete niečo podozrivé.

Nezabudnite, ak ste prišli na nejaký problém, rozhodne by ste nemali váhať obrátiť sa čo najskôr na lekára!