Aj deväťdesiatke sa môžete cítiť mlado - príbeh Elaine LaLanne

Hoci má 90 rokov, ona tvrdí, že sa cíti na 29. Jej život je plný cvičenia, zdravého stravovania a pozitívneho prístupu.

Motivačný príbeh

Zdroj foto: YouTube.com

Žije cvičením

Elaine LaLanne hovorí, že tak, ako každý deň spíte a jete, mali by ste si aj denne dopriať pohyb. Cvičenie je jej život. Pláva, posilňuje, chodí na prechádzky či hrá golf. Všetko je podľa nej možné, ak sa to rozhodnete urobiť.

Ak máte motiváciu, výsledky sa dostavia

Podľa nej je dôležité vynakladať úsilie vo všetkom, čo robíte pre svoj plnohodnotný život. Každý má šancu začať odznova a lepšie, a tá ťažšia cesta je zvyčajne najvďačnejšia. Ak sa rozhodnete niečo urobiť, skúste to, držte sa toho a uvidíte, že výsledky sa dostavia.

Dôležitá je však aj myseľ, musíte sa motivovať, nastaviť sa na zmenu vo svojom živote a zamerať sa na výsledky. Ako sama hovorí: „Cvičenie je kráľ, výživa je kráľovná, dajte ich dohromady a máte kráľovstvo.“


Prečítajte si tiež tento príbeh:

Má 78 a stále na sebe maká!

Nebola vždy takáto dokonalá...

Elaine nebola vždy takáto, zlom v jej živote nastal, keď mala 27 rokov. Dovtedy sa stravovala nie príliš zdravo, jedla čokoládové šišky, cukrovinky, fastfood, zmrzlinu, pila bublinkové nápoje. To všetko sa zmenilo po stretnutí s jej manželom Jackom LaLanne, ktorý sa venoval fitness.

Svoj životný štýl obrátila o 180 stupňov a od tej doby sa spolu s ním venovala fitness s čím išla ruka v ruke aj zdravá strava.

Posolstvo predáva ďalej

V súčasnosti má už 90 rokov, ale tvrdí, že sa cíti na 29. Stále posilňuje celé telo, dokáže robiť aj klasické kľuky. Vyzerá mlado, pôsobí mlado a inšpiruje ľudí na celom svete, aby sa udržali a cítili mladí v každom veku. O svojom životnom štýle už napísala 5 kníh. Okrem toho poriada prednášky a osobné vystúpenia.


Pozrite si jej príbeh na videu:

Zdroj vide: YouTube.com


Prečítajte si aj tento motivačný príbeh:

Má 78 a stále na sebe maká!