7 dôvodov, prečo mať sex každý deň

Prečo čakať na špeciálnu príležitosť alebo na najbližšie rande? Nie je dôvod na to, aby ste odkladali sex na vhodnú príležitosť. Čím viacej intímnych chvíľ s partnerom, tým viac si zvyknete na „bezdôvodný sex“. Uvidíte, že behom krátkej doby budete mať vybudovaný zdravý sexuálny život. Je to výhra na obidvoch stranách.

sex Zdroj: Shutterstock

Potrebujete naštartovať? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi siedmymi bodmi, ktoré hovoria o tom, prečo by ste mali mať každý deň posteľné radovánky, bez výhovoriek.

1. Váš šéf zbožňoval vašu prezentáciu (odvedenú prácu)

V šťastnom vzťahu si partneri navzájom ocenia aj drobné výhry v práci. Čo je lepšie ako osláviť tieto svetlé momenty práve šteklivými chvíľami s vašim milovaným? Nečakajte na posun v kariére alebo na zmenu pracoviska – sústreďte sa na detaily.

2. Uvedomujete si, že váš partner je dobrý v tom, čomu sa venuje

Mohli ste počuť vašu polovičku vybavovať pracovný telefonát alebo ste ho zažili priamo „v akcii“. Ten moment, keď vidíte vášho drahého v pozícii alfa samca, nabudí vaše túžby viac ako si myslíte. Takže nabudúce, keď ho pristihnete v tejto situácii, schmatnite ho a vášnivo pobozkajte. Dajte mu najavo ako si ho vážite a ako veľmi vás priťahuje aj v tomto momente. A už sa len presunúť na najbližšie diskrétne miesto...

3. Filmový večer

Dajte dokopy zoznam filmov, ktoré majú v sebe štipku erotiky a nechajte sa naladiť na vášnivý večer. Skúste pohľadať film alebo seriál, ktorý má niečo spoločného aj s vami (nejaký drobný detail ako miesto stretnutia, spoločný seriál atď.). Popri tom, že zažijete perfektnú noc si posilníte aj puto, ktoré je medzi vami. Takisto môžete byť originálni a vyskúšať niektoré scény aj naživo.

4. Búrlivá hádka

V jednom bode si uvedomíte, že niektoré argumenty sú bezvýznamné a „vďaka“ jednej nepodarenej vete sa môže strhnúť škaredá hádka. Takže nabudúce keď budete chcieť vyťahovať čo komu urobil v minulosti, presmerujte svoju energiu na iné aktivity. Taký zmierovací sex tiež padne niekedy vhod.

5. Počasie pod psa

Ak ste si mysleli, že počasie nemôže byť dobrý dôvod na to, aby ste strávili s partnerom dlhé chvíle v posteli, tak ste sa mýlili. Či už je vonku fujavica, neznesiteľná horúčava alebo lejak, treba tento (ne)čas využiť ako zámienku na zamknutie dverí a schúliť sa spoločne pod paplónom.

6. Deti sú mimo domu

Ak vaše ratolesti strávia víkend alebo len jeden deň u vašich rodičov, alebo v dennom tábore, využite túto neopakovateľnú príležitosť na zmyselný sex.

7. Jeho zadok vyzerá neskutočne v nových rifliach

OK, možno vaša polovička nevyzerá presne takisto ako v deň, keď ste sa stretli, ale musíte si priznať, koľkokrát si ho obzeráte len tak a poviete si: „akého fešáka mám po svojom boku“. Nenechajte si tieto myšlienky len pre seba. Buďte tá iniciatívna a verte tomu, že váš muž to ocení a váš sexuálny život bude len rozkvitať.

Prečítajte si aj článok:

Čo sa deje s vašou vagínou keď nemáte dlhodobo sex?