6 signálov, že je z vás „celá preč“

Máte rande s nádhernou ženou a ste nervózni, pretože neviete či sú vaše pocity obojstranné? Romantická večera je ideálnym časom na dvorenie a pokiaľ sa naučíte čítať signály správne, dezert si môžete vychutnať u nej.

Rande Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Venuje vám svoju maximálnu pozornosť

Ak si v reštaurácii vyberie miesto s výhľadom do steny, je jasné, že prišla preto, aby sa sústredila na vás a vaše rande. Tak jej dokážte, že sa je na čo pozerať. Ženy sú skúsenejšie v interpretácií reči tela. Prejavte preto sebavedomie a mužnosť gestami s otvorenými dlaňami zopätými prstami. Ak si vyberie miesto s výhľadom do miestnosti, sledujte jej oči. Nechá sa ľahko rozptýliť? Zlé znamenie.


Prečítajte si aj:

Ako ju pozvať na prvé rande?

2. Je ochotná pomôcť

Ak z nervozity rozlejete drink alebo zhodíte na zem vidličku, sledujte jej reakciu. Ak sa zahanbená odvráti alebo neurobí nič, má to svoj dôvod. Znamená to, že medzi vami necíti nijaké spojenie. Ak vám ale podá pomocnú ruku, môže tam byť určitá „chémia“. Tým, že jej dovolíte pomôcť vám, posilníte vašu vzájomnú oddanosť.

3. Ochutná z vášho dezertu

Ponúknite jej na ochutnanie kúsok svojho zákusku. Pozrite sa jej do očí, naberte kúsok na vidličku a presuňte ju k jej ústam, akoby ste ju kŕmili. Ak ochutná, je to dobré znamenie. Ak nie, dáva vám tak najavo, že ešte nie je pripravená „byť kŕmená“, teda naviazať s vami takú mieru intimity.

4. Cení si váš názor

Ženy milujú komplimenty, ale skúste ich na prvom rande sústrediť výlučne na detaily, akými sú šperky či oblečenie. Nad ich výberom zrejme strávila veľa času a preto váš zmysel pre detail ocení.

Ako spoznáte či na kompliment zabrala? Ak pochválite napríklad jej náušnice a ona vám o nich začne rozprávať príbeh alebo vám kompliment oplatí komplimentom, znamená to, že je pre ňu váš názor dôležitý. Pokiaľ dostanete späť iba vlažné „ďakujem“, zrejme jej na vašom uznaní zasa tak veľmi nezáleží.

5. Zisťuje si o vás informácie

Skúste nadhodiť ľubovoľnú tému - spýtajte sa jej napríklad na strednú školu alebo prácu a sledujte, kam konverzácia smeruje. Pokiaľ nájde spôsob, ako ju obrátiť späť k vám, je to dobré znamenie. Ženy považujú rande s mužom, ktorý ich zaujíma, ako misiu, ktorej cieľom je zistiť o ňom čo najviac užitočných informácií. Preto pravdivo a najmä kvetnato odpovedzte na akúkoľvek jej osobnú otázku a svoje odpovede pretkajte pýtaním sa na to, čo zaujíma vás o nej.

6. Užíva si sladké opojenie

Malá rada na záver - sledujte, ako sa tvári, keď konzumuje svoj dezert - prežúva ho bez výrazu alebo si vychutnáva cukrový pôžitok s povzdychom a zatvorenými očami? Síce vám to nenapovie čo cíti k vám, ale zato čiastočne zistíte, aký má prístup k životu. Pokiaľ je to druhá možnosť, znamená to, že jej osobnosť má vášnivú, hedonistickú stránku a že práve prežíva orgazmus na svojom jazyku.


Prečítajte si aj tento článok:

Ako ju pozvať na prvé rande?