Zdravé jedálničky slávnych

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že skúsite diétu alebo jedálniček slávnych celebrít? Neviete sa rozhodnúť akú konkrétne vyskúšate? Inšpirovať sa môžete niekoľkými tipmi.

Standing like a queen !

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaaz),

Dnes sa preferuje skôr vynechanie zopár surovín z jedálnička. Na organizmus nevplýva dobre, pokiaľ sa vo všetkom obmedzujete. Čo si telo pýta, to jedzte. Všetko ale s mierou.

Cameron Diaz

Pri Cameron nehľadajte v jedálničku nič biele. Všetko pečivo, ktoré je svetlé, vynechala. Tak isto cestoviny či strukoviny. Všetko, čo Cameron zje, čo sa pečiva týka, je tmavej farby, teda poväčšine celozrnné.


Prečítajte si tiež:

Celebrity, ktoré bojovali s jojo efektom


Jessica Alba

Vo veľkom sa vyhýba cukrom, bodaj by nie, sú najviac zodpovedné za ukladanie tuku. Najviac sa v jej jedálničku vyskytujú bielkoviny a vitamíny. Mandle, chudé mäso a iné sú súčasťou jej jedálnička. Neuškodí ani čerstvá zelenina či zemiaky.

Jennifer Lopez

Ukážková vegánka. V jej jedálničku nájdete najviac zeleniny. Zelenina je jedna z potravín, ktoré dodávajú telu energiu. Pre správne stravovanie je vhodné vyhnúť sa fajčeniu, alkoholu. Proteínový chlieb je u nej top.

Britney Spears

Britney sa stravuje päťkrát denne. Má rada šalát s kuracím mäsom. Cvičenie je pre ňu, ale aj iné celebrity, pri znižovaní hmotnosti a udržiavaní postavy veľmi dôležité. Bez nulového pohybu žiadne výsledky.

Blake Lively

Dvojnásobná mama sa do formy dostala veľmi rýchlo, a to aj vďaka tomu, že zo stola jej doma zmizli všetky sladkosti, ktoré by mohli lákať. Takisto sa vyhýba sóji. Jej stravovanie je prísnejšie. Čerstvé produkty, ovocie, zelenina sú pre ňu podstatné. Uprednostňuje skôr kardio aktivity pred jogou a podobnými cvičeniami.

Bez námahy to nepôjde

Pri každom z nás je úprava jedálničku podstatná. Hoci viete prísť do lekárne, kde si zakúpite doplnky výživy na chudnutie, no sami o sebe nemajú taký účinok. Väčšinou pomáhajú naštartovať metabolizmus, prípadne zamedziť nadmernému prejedaniu sa. Bez pohybu to však nejde. Ak už aj chcete začať, skúste napríklad chia semiačka. Napučia, takže po nich nemáte chuť na jedlo, pretože ste dostatočne zasýtení. Ak sa aj rozhodnete pre nejakú tú zelenú kávu, karnitín, chróm a iné doplnky výživy, isto si premyslite, čo vaše telo zvládne a rozhodne zaraďte aj pohyb. Ten je najdôležitejší!


Prečítajte si aj tento článok:

Celebrity, ktoré bojovali s jojo efektom