Celebrity, ktoré bojovali s jojo efektom

Hoci by sa mohlo zdať, že celebrity sú dokonalosť sama, nie je tomu celkom tak. I ich občas trápia kilá navyše, prísne diéty a nasledovný jojo efekt. Ktoré z celebrít sa s ním museli vysporiadať?

Divoký svet plný nikdy nekončiacich párty, nezdravý životný štýl, psychické poruchy alebo len nie príliš prajná genetika. Toto všetko má za následok výkyvy váhy. Slávne celebrity o tom vedia svoje.

Demi Lovato

Herečka a speváčka sa už od detstva potýka s množstvom psychických problémov. Práve tie mali za následok aj výrazné výkyvy váhy. Demi Lovato trpela anorexiou, bulímiou i bipolárnou poruchou. No v súčasnosti to už vyzerá tak, že je z najhoršieho vonku a má skvelú fyzickú i psychickú formu.

💚 #demi4fabletics

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Kelly Clarkson

Po pôrode prvorodenej dcérky River Rose herečka pribrala niekoľko desiatok kíl a ešte donedávna ručička na váhe šla stále nahor. Hoci Kelly Clarkson spočiatku tvrdila, že jej nadbytočné kilá neprekážajú, nakoniec sa predsa len rozhodla niečo s nimi robiť. A výsledok je viac ako dobrý. Posúďte sami.

Kate Winslet

Nikdy neverila, že by mohla patriť medzi štíhle herečky, preto si ani zo stravy veľkú hlavu nerobila. Zlom nastal, keď sa po pôrode dostala na veľkosť číslo 44. Začala držať drastickú hladovku s jedným malým jedlom denne. Podarilo sa jej síce schudnúť 20 kilogramov, ale po návrate k normálnemu režimu sa dostavil jojo efekt. Rozhodla sa navštíviť psychológa, kde prišla na to, že všetky komplexy z jedla sú najmä v hlave. Dnes sa už stravuje zdravo, denne cvičí pilates a jej postave to len prospieva.

Britney Spears

Popová princezná si prešla divokou minulosťou, čo sa výrazne podpísalo i na jej postave. Speváčka to však nevzdala a rozhodla sa zabojovať s kilami i jojo efektom. Dnes už spoločne so svojim priateľom naplno prepadla cvičeniu a vyzerá skvele, možno dokonca lepšie ako pred rokmi.

Found my white booty shorts 😉😉😉😉

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),


Pozrite si tiež:

5 tipov celebrít, ako vyzerať mlado