Recenzia: Limitovaná vianočná edícia od Yves Rocher

Vianoce nám klopú na dvere a spolu s nimi i potreba zrelaxovať sa a oddýchnuť si od všedných uponáhľaných dní. Existujú vône, ktoré v nás priamo evokujú pohodu Vianoc. Blogerka Dominika Makarová vám predstaví kozmetiku, ktorá vám pomôže užiť si tie najkrajšie Vianoce.
Vianoce s Yves Rocher

blogerka Dominika Makarová | Zdroj: súkr.archív

Yves Rocher si tento rok pripravil pre nás až dve špeciálne vianočne edície – Zlatý čaj a Červené jablko. Kolekcie obsahujú sprchové gély, peelingy, balzamy na pery, telové mlieka a všetko, čo naša pokožka v zime potrebuje, aby nebola vysušená.

Sprchové gély z týchto edícií telo príjemne osviežia, hydratujú ho a pekne rozvoňajú. Krém na ruky z edície Červené jablko zanecháva ruky hebké a hydratované po dlhý čas. Vďaka jeho veľkosti je ľahko skladovateľný (zmestí sa do kabelky) a je ho teda možné brať so sebou kamkoľvek. Telové mlieko sa do pokožky rýchlo vstrebe a nezanecháva pocit mastnosty. Pomocou peelingu pokožka ostane krásne hebká a telové mlieko jej dodá zdravý vzhľad. Po nanesení balzamu na pery z edície Zlatý čaj pery "nešupinkovatejú" a vďaka jeho zloženiu dlho na perách vydrží.

Zloženie týchto produktov je na prírodnej báze a teda vhodné najmä pre ľudí s citlivou či ekzematickou pokožkou. Produkty ju nedráždia, nevysušujú a pokožka po nich nesčervenie. Pri nanášaní stačí malé množstvo, postačujúce na umytie celého tela, a teda produkty sa tak skoro neminú. Vďaka ich príjemnej vôni si môžeme napríklad o niečo dlhšie vychutnať kúpeľ a predísť stresu z nakupovania darčekov či iných vianočných príprav.


Zistite viac o zlatom čaji a červenom jablku:

Predvianočný stres? Vďaka týmto 2 ingredienciám mu predídete