Predvianočný stres? Vďaka týmto 2 ingredienciám mu predídete

A je to tu - obdobie, ktoré by malo byť najkrajšie, no často nie je. Náhlime sa deň čo deň a zrazu sú tu - Vianoce. A my sme si ani nestihli poriadne oddýchnuť. Nedopusťme to i tento rok!

Predvianočný stres

Pozná to vari každý z nás - vianočné prípravy, upratovanie, pečenie, zháňanie darčekov. Popritom práca, škola, vianočné večierky? Dá sa to vôbec všetko zvládať bez ťažkostí?

A máme tu stres, ktorý negatívne pôsobí na psychické i fyzické zdravie.

Môže oslabiť imunitu, ovplyvniť stravovacie návyky a váhu, zvýšiť riziko civilizačných ochorení. A to predsa nechce nikto z nás. Preto je vhodné v tomto kritickom období zamyslieť sa a prehodnotiť svoj životný štýl. Nechcete si predsa za štedrovečerný stôl sadať zničení, bez nálady a energie...


Pozrite si tiež:

Červené jablko- symbol Vianoc i záruka zdravej a krásnej pokožky

Počuli ste už o zlatom čaji? Zbaví vás stresu či problémov s trávením


Ako bojovať proti predvianočnému stresu?

Vyčarujte si u vás doma príjemnú predvianočnú atmosféru. Použite dekorácie, ihličie, imelo, ale aj príjemné vôňe, ktoré sa nám spájajú s týmto obdobím. Skvelým tipom sú napríklad zložky najnovšej vianočnej kolekcie od Yves Rocher - červené jablko a zlatý čaj. Hrejivá aróma, upokojenie, osvieženie zmyslov. Ako stvorené na zbavenie sa predvianočného stresu.

Použite produkty telovej kozmetiky počas kúpeľa alebo večer pred spaním a nezabudnite si zapáliť sviečku s príjemnou vôňu.

Zaveďte si takúto pravidelnú relaxačnú rutinu a vaše zdravie sa vám poďakuje. Zredukujete stres, napätie, budete lepšie spávať a uponáhľané dni s vami už len tak nezatočia!

Krásne Vianoce!