Otestujte sa a vyhrajte rastlinnú kozmetiku ideálnu pre váš typ pleti od Yves Rocher

Správna starostlivosť je kľúčová, a práve preto vám prinášame súťaž, v rámci ktorej nielenže zistíte váš typ pleti, ale zároveň získate kozmetické produkty ideálne pre starostlivosť o vašu pleť. Poznať typ svojej pleti sa oplatí.
sutaz s yves rocher

Zdroj: súkr.archív

Správna staroslivosť sa odrazí na stave vašej pleti, ale aj na celkovej pohode a sebaistote. Potvrdzujú to aj slová expertky na starostlivosť o pleť: "Každá pleť je iná a potrebuje inú starostlivosť. Čo jednému typu pleti svedčí, by mohlo druhému uškodiť."

Preto v súťaži môžete vyhrať produkty, ktoré sú ideálne pre váš typ pleti. Stačí vyplniť krátky online test, ktorý vám zaberie 1 minútu a zaslať nám jeho výsledky.

Ako sa zapojiť do súťaže?

  1. Vyplňte krátky online test na Diagnostiku pleti na www.diagnostikapleti.sk
  2. Zašlite nám výsledky testu prostredníctvom súťažného formulára

Traja súťažiaci, ktorí nám napíšu výsledok ich testu z Diagnostiky pleti online, môžu vyhrať balíček produktov Yves Rocher vhodnú presne pre ich typ pleti.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí nám napíšu výsledok ich testu z Diagnostiky pleti online, môžu vyhrať balíček produktov Yves Rocher vhodnú presne pre ich typ pleti.
  5. Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži.

Termín súťaže: 17.10.-21.10.2019

Vaše odpovede môžete posielať do 21.10. 2019. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 22.10.2019, keď sa vyberú 3 súťažiaci zo zaslaných súťažných formulárov.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3-krát balíček produktov Yves Rocher. Každý z balíčkov obsahuje 3 produkty. Výherca získa produktovú radu presne pre jeho typ pleti.

rastlinná kozmetika Yves Rocher

Zdroj: Yves Rocher


Rozhovor s Denisou Verneret, odborníčkou na starostlivosť o pleť, nájdete na:

Po diagnostike pleti sú žey prekvapené, čo všetko ich pleti chýba - hovorí expertka na starostlivosť o pleť