Recenzia: Tieto Vianoce to skús inak s limitovanou vianočnou kozmetikou od Yves Rocher

Blogerka nikirebs testovala produkty z novej limitovanej vianočnej edície kozmetiky Yves Rocher s názvom Prvé vločky a V srdci jedľového lesa. Okrem toho si pre vás pripravila aj 2 odporúčania, ako prežiť Vianoce v pokoji a v pohode, pripravení na všetko.
Nestresuj počas Vianoc

Zdroj: súkr.archív

Odporúčania aj recenziu pripravila lifestyle blogerka nikirebs. Príjemné čítanie.

V momente, keď čítaš tento článok, nám do Vianoc zostáva presne: OVER ČAS DO VIANOC, no prosím ťa, nestresuj! Čokoľvek si zabudla kúpiť, vybaviť, upratať, určite to vymyslíš inak, si predsa superžena!

2 veci však, prosím, skús tieto Vianoce urobiť inak!

1. odporúčanie: Nezabudni si nájsť čas na seba

Urob si vianočnú manikúru, uvar si čaj, vylož si nohy na stôl, pozri si vianočnú rozprávku alebo film a určite si napusti horúci vaňu, kde sa môžeš rozmaznávať na maximum s pravou vianočnou vôňou.

Značka rastlinnej kozmetiky Yves Rocher aj tento rok pripravila dve limitované vianočné edície Prvé vločky a V srdci jedľového lesa. Čo od nich môžeš očakávať?

Moja skúsenosť s vianočnou edíciou od Yves Rocher

Do oboch vianočných edícií namiešali tento rok krásne vône mandlí, pomaranča či cédrového dreva. Na výber máte množstvo produktov: sprchové gély, telové mlieka, krémy na ruky, bomby do kúpela, balzamy na pery a ďalšie.

Ja už milujem krém na ruky a sprchový olej z kolekcie Prvé vločky. Ich sladká vôňa mandlí je jemná a nevtieravá. Krém ruky pekne hydratuje, no zároveň ruky nezanecháva mastné, takže ich môžete rovno šupnúť do rukavíc.

vianočná edícia Yves Rocher Prvé vločky

Krém na ruky Prvé vločky od Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

Sprchový olej má jemnú olejovú textúru, ktorá sa pri kontakte s vodou mení na mliečnu penu, zanecháva pokožku vyživenú a na dotyk jemnú ihneď po osprchovaní.

Balzam na pery V srdci jedľového lesa vďaka jeho zloženiu pery vyživí, zanechá ich jemné a na perách dlho vydrží.

Krásne vonia aj telové mlieko z edície V srdci jedľového lesa. Pokožka je po ňom bábätkovsky jemná a vstrebáva sa naozaj rýchlo.

Yves Rocher mám rada aj pre ich projekt 1 zakúpený produkt = 1 vysadený strom. Z nákupu produktov s logom I Love My Planet značka časť zisku z ich predaja venuje Nadácii Yves Rocher, ktorá za daný produkt vysadí strom na niektorej z partnerských lokalít po celom svete. Zatiaľ je vysadených viac ako 90 miliónov stromov a cieľom do roku 2020 je vysadiť 100 miliónov stromov!

vianočná edícia Yves Rocher V srdci jedľového lesa

Telové mlieko V srdci jedľového lesa od Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

2. odporúčanie: Nemíňaj vianočný baliaci papier zbytočne

Ak premýšľaš ekologicky, pri výbere kozmetiky siahni po rovnako zmýšľajúcej značke. Všetky obaly produktov Yves Rocher sú recyklovateľné a tiež používajú obaly zo skla pre mnohé výrobky starostlivosti o pleť.

Mysli, prosím, aj na to, do čoho takýto eko darček zabalíš. Namiesto zbytočného množstva vianočného baliaceho papiera, ktorý svoj účel stratí presne po minúte, čo bude darček rozbalený, siahni po znovu použiteľných látkových vreckách.


Želám ti krásny predvianočný aj vianočný čas plný pohody, lásky, oddychu, prírody a pravých vianočných vôní. A pamätaj: Skús menej stresovať, viac sa usmievať a nezabudni si napustiť horúcu vaňu plnú voňavej vianočnej peny!