Vianočná súťaž: vyhrajte limitovanú vianočnú edíciu Yves Rocher pod stromček

Zapojte sa do vianočnej súťaže a vyhrajte kozmetický balíček najnovšej limitovanej edície Yves Rocher. Losujeme až 3 výhercov. Tak neváhajte a zasúťažte si aj vy. Možno sa šťastie usmeje práve na vás.
Limitovaná vianočná edícia Prvé vločky a v Srdci jedľového lesa od Yves Rocher

Limitovaná vianočná edícia Prvé vločky a v Srdci jedľového lesa od Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

Hoci sa Vianoce už nezadržateľne blížia, nie je dôvod na paniku. Pravým zmyslom Vianoc nie sú predsa darčeky, stres a naháňanie sa za dokonalosťou, ale vychutnať si spoločné chvíle v kruhu najbližších. Spomaľte a tešte sa z maličkostí ako sú padajúce snehové vločky, žiariaci vianočný stromček či prenikavá vôňa pomarančov, ktoré dotvárajú kúzelnú atmosfréru Vianoc.

Rastlinná kozmetika Yves Rocher tento rok pripravila špeciálne vianočné edície Prvé vločky a V srdci jedľového lesa, ktoré zvýrazňujú práve tieto kúzelné momenty spojené s prírodou. Pretože príroda je tým najväčším darom.

Vyhrať môžete spomínanú limitovanú vianočnú edíciu kozmetiky Yves Rocher, no tentokrát nebudete odpovedať na súťažnú otázku. Chceme, aby si chvíľku oddýchli a nemysleli na hŕbu povinností, ktoré vás ešte čakajú, preto sme pripravili inú aktivitu. Vašou úlohou bude zahrať sa online hru Pinball. Okrem toho, že sa zabavíte, môžete navyše získať aj zľavy na nákup produktov Yves Rocher.

Keď nám pošlete výsledok vašej hry cez náš súťažný formulár, automaticky ste zaradení do žrebovania o kozmetický balíček 6 produktov namixovaných z nových vianočných edícií Yves Rocher.

Ako súťažiť?

  1. Zahrajte sa špeciálnu online vianočnú hru PINBALL na pinball.yves-rocher.sk
  2. Váš výsledok hry nám napíšte do súťažného formulára.

Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, vyhrajú kozmetický balíček od Yves Rocher namixovaný z nových vianočných kolekcií.
  5. Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži.

Termín súťaže: 10.12.-15.12.2019

Vaše odpovede môžete posielať do 15.12. 2019. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 16.12.2019, keď sa vyberú 3 súťažiaci, ktorí nám zaslali výsledok ich hry cez súťažný formulár.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3x kozmetický balíček od Yves Rocher. Balíček obsahuje 6 produktov namixovaných z vianočných edícií V srdci jedľového lesa a Prvé vločky.

vianočná edícia Yves Rocher V srdci jedľového lesa

Telové mlieko V srdci jedľového lesa od Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív


Prečítajte si recenziu life-style blogerky Nikirebs na vianočnú limitku Yves Rocher:

Recenzia: Tieto Vianoce to skús inak s vianočnou limitkou od Yves Rocher